Excel sayfası açıldığında ogünkü randevu durumunu göstermesi

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-11-2024
Aslında madem randevu diye bir sistem kurmayı düşündünüz;

doğrusu bence bir tane de randevu kayıt formu oluşturup, olayı tamamen formlar üzerinden yönetebilirsiniz.

Bu forma gün gün tüm tarihleri kaydetmenize de gerek kalmazdı.

Ekrana takvim getirip; bir textboxa gün seçtikten sonra, diğer textboxlara da randecu metinlerini yazıp excele aktarabilirdiniz.
Sonra da şu anki form devreye girer ve bugünkü randevularınızı ekrana getirirdi.

Tabi söylemesi kolay diyeceksiniz yapması kolay değil ama bence uğraşmaya değer, iyi günler, kolay gelsin.
Güzel fikir. Üstadlar bir konuya el atabilirse.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Güzel fikir. Üstadlar bir konuya el atabilirse.
Sayın istanbulcahan 764 mesajınız olmuş ama hala excele yeni başlıyanlar bölümünden sorularınızı soruyorsunuz.

Hiç yol kat edemediğinizi düşünüyorum excelli öğrenmeye birazcık gayret gösterin

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Sayın istanbulcahan,
Bir soru sordunuz, anladığım kadarıyla yanıtlamaya çalıştım.
Geri dönüş yapmadınız. İşinize yaradı mı? Yaramadı mı? Bilmiyorum.
Sonuçta bir emek var.
Teşekkürden vazgeçtim. Ama insan emeğinin karşılığında işe yarar bir şey ortaya çıktı mı çıkmadı mı bilmek istiyor? En azından kendini geliştirmek için buna ihtiyaç duyuyor.

zaruri

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excell 2019 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28.12.2222
dEdE ve Ömer Baran Hocalarımızın 2013 tarihinde yaptığı; Tarihe göre uyarı çalışması görsel ve işlevsel olarak gayet başarılı olmuş.
Bizlerinde çalışmalarımda , A sütununda aynı günün tarihlerinden birden fazla oluyor, yatay arama değil dikey arama yapıp, uyaran bir şekle getirebilirsek, bizlerde yararlanabiliriz. ilginize şimdiden teşekkür ederiz.

Ekli dosyalar