Soru excel tutar üzerinden belirli yerlere yazdırma

Excel Vers. ve Dili
türkçe ofis plus 2016
Dernekle ilgili bir çalışma yaptım 2022 yılından 2040 yılına kadar
3 sekmeden oluşuyor.
Yıllara göre aidat tutarları belirledim. Mesela örnek verecek olursak 2022 yılı için aylık 50 TL yıllık 600 TL bir rakam ilerleyen yıllarda bu tutarlar artıyor.
bir derdim var şu üyelik tarihlerini baz alarak
Üye listesinde örnek verecek olursak 14 numaralı üye 14.04.2024 tarihinde sisteme girmiş ilk ödemeyi o yapmış 285,00 TL mesela

sayfayı kaydırdığımızda oraları 2022 den 2040 kadar ay ay düzenledim bu üyenin nisan ayından başlayarak 2024 te aidat aylık 70 tl imiş bu 285 lirayı 70 70 aylara yazsın devamında para yatırdığında mesela ikinci gelir kaydı o eksik ayı 70 e tamamlayıp sonraki aylara doğru geçsin
Makrosuz yapabilir miyiz.

denemasyon.xlsx - 514 KB

muhasebeciyiz

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016
64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-12-2027
dosya işleyişi çok karışık durmaktadır.Formülle bence çözülemez

Excel Vers. ve Dili
türkçe ofis plus 2016
gelirde yer alan tutarlar arasından aidat ve yabancı parayı sağdaki listeye yazdıracağız karışık değil aslında hepsi bir sayfada olunca öyle gözüküyor
yabancı para tek seferde yazılacak diğeri ay ay birbirini takip edecek

Son düzenleme:

sward175

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Microsoft Office Professional Plus 2016
04-06-2024
Merhaba, orson,
Benim önerim ise her yılı basit olarak bir sayfada yapmak, çünkü yıl içinde örnek olarak Temmuz ayında aidatları arttırmak istediğinde nasıl bir yol izleyebilirsiniz.
Yada dernek gelir giderlerinizi nasıl takip edebilirsiniz yada anlık olarak bir denetimde kasamızda kaç para var gibi soruları cevaplayabilmeniz için daha sade bir dosyaya ihtiyacınız olacaktır.
Bu konuda daha önce yapmış olduğum bir dosyayı sizinle paylaşabilirim.
Derneğinizin kaç üyesi olduğunu bilmediğim için dosya örnektir.
Bir önerim daha olacak Yabancı para için bunun takibi çok zor ve adil olmayabilir. Malum döviz kuru her gün değişiyor.
Düşüncen dövizi aldığınız gün Merkez bankası kurundan TL' ye çevirin ve bu rakam üzerinden aidatları takip edin.
Ekli dosyayı Açıklamalar sayfasını okuyarak inceleyin aklınıza yatarsa üye sayısı arttırılabilir.
İyi günler dilerim.
sward175

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe ofis plus 2016
Merhaba, orson,
Benim önerim ise her yılı basit olarak bir sayfada yapmak, çünkü yıl içinde örnek olarak Temmuz ayında aidatları arttırmak istediğinde nasıl bir yol izleyebilirsiniz.
Yada dernek gelir giderlerinizi nasıl takip edebilirsiniz yada anlık olarak bir denetimde kasamızda kaç para var gibi soruları cevaplayabilmeniz için daha sade bir dosyaya ihtiyacınız olacaktır.
Bu konuda daha önce yapmış olduğum bir dosyayı sizinle paylaşabilirim.
Derneğinizin kaç üyesi olduğunu bilmediğim için dosya örnektir.
Bir önerim daha olacak Yabancı para için bunun takibi çok zor ve adil olmayabilir. Malum döviz kuru her gün değişiyor.
Düşüncen dövizi aldığınız gün Merkez bankası kurundan TL' ye çevirin ve bu rakam üzerinden aidatları takip edin.
Ekli dosyayı Açıklamalar sayfasını okuyarak inceleyin aklınıza yatarsa üye sayısı arttırılabilir.
İyi günler dilerim.
sward175
altın üyelik gerekli diyor dosyayı indiremedim

sward175

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Microsoft Office Professional Plus 2016
04-06-2024
Excel Vers. ve Dili
türkçe ofis plus 2016