Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Sizden bir konuda yardım istiyorum. Excel Vba da yeniyim. Bu yüzden çok uğraştım ama yapamadım.
İsteğim bir çalışma sayfasının bir hücresindeki değeri başına tarih ekleyerek yine aynı hücre değerinde bir yere klasör oluşturup içine pdf olarak kaydetmek.
Şu şekilde:
çalışma sayfası A1 deki değer "Ali kalkan"
Makro çalıştırılınca, Masaüstünde Hangi ayda isek o aya ait klasör ismi taranacak (örn: Ocak) ve yoksa oluşturulacak, ardından Bu klasör içine "dd.mm.yyyy Ali kalkan" diye bir klasör oluşturulacak ve içine pdf olarak "Ali kalkan kredi" isminde pdf formatında dosya kaydedilecek.
Bu kodda bayağı ilerledim yalnız hata kodlarının önünü alamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.
İsteğim bir çalışma sayfasının bir hücresindeki değeri başına tarih ekleyerek yine aynı hücre değerinde bir yere klasör oluşturup içine pdf olarak kaydetmek.
Şu şekilde:
çalışma sayfası A1 deki değer "Ali kalkan"
Makro çalıştırılınca, Masaüstünde Hangi ayda isek o aya ait klasör ismi taranacak (örn: Ocak) ve yoksa oluşturulacak, ardından Bu klasör içine "dd.mm.yyyy Ali kalkan" diye bir klasör oluşturulacak ve içine pdf olarak "Ali kalkan kredi" isminde pdf formatında dosya kaydedilecek.
Bu kodda bayağı ilerledim yalnız hata kodlarının önünü alamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.