- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2010 - Türkçe
Merhaba,Merhaba,
aranıza yeni katıldım.
altın üyeliğimin akrifleştirilmesini istiyorum,
teşekkürler..
Altın Üyeliğiniz aktifleştirildi.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,Merhaba,
aranıza yeni katıldım.
altın üyeliğimin akrifleştirilmesini istiyorum,
teşekkürler..
Merhaba HASAN40,Merhaba,
Video dershane bölümü biraz daha genişletilebilir mi acaba? Örneğin; Tüm videolar tek ücret yerine;
1 - Temel excel eğitimi - X TL
2 - Yerleşik formüller - Y TL
3 - İleri Excel Eğitimi - Z TL
gibi. Bu şekilde daha ucuz bir paket hazırlanır ve daha çok kişi bu güzel imkandan yararlanır. Çünkü ileri excel eğitimi videolarını izlemek isteyenlere diğer videolar zaman kaybı ve maddi kayıp olabilir.
Hazırlıklar tamam sayılır.Merhaba,
Dersleri DVD halinde piyasaya süreceğinizi söylemiştiniz. Bunun için daha çok bekleyecek miyiz?
Siteden çok öğrendiyseniz, videolarla da öğrenirsiniz.hüseyin bey merhaba öncelikle faydalı hizmetleriniz için teşekkür ederim , bu site sayesinde çok şey öğrendim excel makrolar konusunda hiç bilgim olmadığı halde video dershanedeki videolarla excel de güzel programlar yapabilecek seviyeye gelebilirmiyim sizce olur mu benden birşeyler![]()
Gibi bir kaç videonun genel kullanıcılara açılması ile makro soru-cevap kısmındaExcel VBA / Makro
001 - Geliştirici Sekmesi Aktif Etmek (Video Anlatım)
003 - Makro Çalışmanın 5 Yolu (Video Anlatım)
006 - Makro Güvenliği ve Güvenilen Konum (Video Anlatım)
gibi sorulara verilebilecek linkler olmuş olur. Sitede açıklayıcı resimli anlatımlarıda var aslında. Ama o adımları bile karmaşık bulan ve yapamayanlar var.bu kodları nereye ekleyeceğim, nasıl çalıştıracağım, modül ne, makro ne
Evet. Altin uyelik ile izlenebiliyor.İyi çalışmalara benziyor sadece gold üyelikler mi ulaşabiliyor ben ulaşamadım ?
Merhaba,Hüseyin bey; videoların kalitesinin artılması konusunda bir şeyler planlıyormusunuz. Çünkü mevcut örnekdeki videonun çöznürlüğü düşük.
Önceki mesajımda Altın Üye olmadığınıza göre yazmıştım, ancak mesajı gönderdikten sonra Altın Üyelik siparişinizi gördümHüseyin bey; videoların kalitesinin artılması konusunda bir şeyler planlıyormusunuz. Çünkü mevcut örnekdeki videonun çöznürlüğü düşük.