• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

EXCEL VİDEO DERSHANE Bölümümüz

Video Dershanesi

Video dershanesi sayfasındaki excele yeni başlayanlar için olan bölümlerin çoğu açılmıyor.Yardımcı olurmusunuz.

Video DERSANESİ

SelamunAleyküm, Syn. Hüseyin bey ve emektarları, ellerinize sağlık, bizlere çok şeyler öğrettiniz. Umarım yeni video çalışmalarınız vardı. ALLAH yardımcınız olsun, kolay gele.

selamun aleykum,
Hüseyin bey, dizi formülleri için de video çekecekmisiniz?

Excel'in Makro ayarlama kısmında web'den otomatik bir bilgi alabilir miyim ? Yani Ben web adresininin linkini girdiğimde o siteden istediğim değerlerin otomatik olarak excel'e yazılmasını sağlayabilir miyim ?

Cevaplarsanız sevinirim

2013 ile 2007 arasında aşırı fark varmı ben 2013 kullanıyorum

Çok aşırı denmez ama elbette yeni şeyler var, menüler ve slaytlı geçişler de güzel yanları

Hüseyin hocam elinize emeğinize sağlık, çok faydalı bir portal olmuş, başarılarınızın devamı dileğiyle,

İyi Çalışmalar
Uğur KESTANE

sekme taşı veya kopyala

Merhaba,

Bir sayfadan başka bir sayfaya sekme kopyalamak istiyorum.Fakat kopyalamaya başladığımda yapıştırmak için seçeceğim sayfa gözükmüyor.Nedeni ne olabilir?

merhaba tam ekran olmuyor tarayıcı değiştirdim yine olmuyor
nasıl yapabilirim

Merih Doğan FinansBank hesabınıza havale çıkardım. Lütfen kontrol edip benimle iletişime geçermisiniz. Sitenizin sipariş sayfası düzgün çalışmıyordu. 55 lira hesabınıza geçti.

Merhaba, 2016 sürümü ile çalıştığım zaman herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba @Hüseyin Bey,

Eğitimlerin linklerini yenileyebilir misiniz. Makro VBA ile ilgili dersler açılmıyor.

Altın üyeyim ancak hala altın üye olun diye uyarıyor.

Ekli dosyalar

• hata.jpg
    hata.jpg
    120.8 KB · Görüntüleme: 4
İnternet explorer izleniyor ancak. makro VBA olarak paylaşım yaptığınız linklerin hiçbiri çalışmamakta

Geri