Excel Yanip SÖnen Yazi Yapmak

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
merhaba

Sn Korhan bey mesela hücre degeri 45 ten büyükse hücre yanip sönsün. böyle bir sey yapilabilir mi ?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Örnek dosya #2 nolu mesaja yeniden eklenmiştir.

Not: Hücrenin sürekli olarak renk değiştirmesi işlemciyi yoracağı için kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sadece yapılabilir bir işlem olduğunu göstermek adına örnek dosyaları ekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
Korhan bey tesekkürler verdiginiz bu bilgi icin. saglicakla kalin.

Excel Vers. ve Dili
Ev de Office 2013 Türkçe
İş'te Office 2007 -2010 English
Pekİ Kohan Bey Yanip SÖnen HÜcresİ Sadece A1e DeĞİlde A50 HÜcresİne Kadar Aralikta Nasil Uygulayabİlİrz? Yanİ Sirasiyla A1den BaŞlayacak A50ye Kadar Gİrİlen Her 45 Üzerİ Sayilarda HÜcrelerİn Yanip SÖnmesİnİ Nasil SaĞlariz?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007- Türkce
sunkid arkadasimizin sordugu soruya ilaveten;

Sn Korhan bey örnek dosyanizda 45 ten büyük herhangi bir sayiyi sildigimiz zaman rakam olmamasina ragmen hücre halen yanip sönmekte, ayrica diger hücrelerdeki rakam degerlerini 45 üzerinde yazdigimiz zaman hücre renginde bir degisiklik olmamaktadir. bu sorunu nasil asabiliriz. yoksa yanlis bir seyler mi yapiyorum. tesekkür ederim saygilarimla.

Excel Vers. ve Dili
Ev de Office 2013 Türkçe
sunkid arkadasimizin sordugu soruya ilaveten;

Sn Korhan bey örnek dosyanizda 45 ten büyük herhangi bir sayiyi sildigimiz zaman rakam olmamasina ragmen hücre halen yanip sönmekte, ayrica diger hücrelerdeki rakam degerlerini 45 üzerinde yazdigimiz zaman hücre renginde bir degisiklik olmamaktadir. bu sorunu nasil asabiliriz. yoksa yanlis bir seyler mi yapiyorum. tesekkür ederim saygilarimla.
korhan bey yardım dennisf06 dediği gibi sürekli kullanableceğimiz bi çalışma bi excel dosyası hazırlama imkanınız olursa çok makbule geçer ve çok işimize yarar mesela şöyle bişey olsa a sutununda herhangi bir hücreye örnek=a1:a100 satırı arasında 45ten yüksek bir rakam yazıldığında otomatik renkler yanıp sönsün ama biz eklediğimiz zaman olsun en son yolladığınız örnekte hücreye yazılmış rakamı sildiğimizde o hücre içinde herhangibir veri olmamsına ramen renkler yanıp sönüyor

Excel Vers. ve Dili
Ev de Office 2013 Türkçe
korhan hocam diğer üsdatlar zormu bişey istedik acaba

Excel Vers. ve Dili
2003
Sn.KORHAN AYHAN gerçekten çok güzel bir çalışma ve açıkçası aldım kullanıyorum elinize sağlık.Ama yinede kendimce bişey sormak istiyorum.bu çalışmada açılış sayfası sürekli outo open ile sabitlenmiş ve yansön buna göre çalışıyor.acaba excel içinde 10 adet sayfanın hepsinde bunu uygulama şansımız varmı.Yada anasayfadan diğer bir sayfaya geçildiğinde oradaki bir hücrede bunu çalıştırmak mümkünmü.saygılarımla

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhaba,

ben bir hücreye metin yazmak istiyorum ve yazdığım metnin 2 saniye de bir renk değiştirmesini istiyorum. yardımcı olabilir misiniz

Excel Vers. ve Dili
türkçe
ya bir şey sorucam korhan bey
excel de bir form oluşturdum.Üst satırdaki formulü aşağıya doğru çektiğimde sayılar değişiyor bunu durdurmayı yaptım da diğer siht sayfasından alğım değer hareketsiz kalıyor bunu hareketlendirip siht değerini artıkamk istiyorum
ne yapmalıyım.araya ne değer koylamlıyım ki siht değeri artsın

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Sn. karaoda sorduğunuz sorunun bu başlıkla ne alakası var. Lütfen forum kurallarına uymaya gayret gösterin. Bu şekilde forum düzenini bozuyorsunuz.

Lütfen ayrı bir başlık açıp sorunuzu örnek dosya ile destekleyin.

ya bir şey sorucam korhan bey
excel de bir form oluşturdum.Üst satırdaki formulü aşağıya doğru çektiğimde sayılar değişiyor bunu durdurmayı yaptım da diğer siht sayfasından alğım değer hareketsiz kalıyor bunu hareketlendirip siht değerini artıkamk istiyorum
ne yapmalıyım.araya ne değer koylamlıyım ki siht değeri artsın

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
korhan bey gerçekten güzel bir çalışma fakat a1 hücresi yerine bu makroyu başka bir hücreye nasıl uygularız