Excelde Bir Sayfadan Başka Sayfaya Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
MS Excel 2007 Türkçe
merhaba,
excelde bir sayfada hergün yaptığımız ödemeleri satır satır giriyorum. Bu şirketler için yapılan ödemeleri diğer sayfada her şirket için toplamını görmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim...

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Örnek bir dosyayı dosya paylaşım sitelerinden birine yükleyin, yardım almanız kolaylaşacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Hocam,
Benim elimde formullu bir rapor dosyasi mevcut,
Bu mevcut dosyadaki verileri aylik tutulmak uzere baska excel sayfasina aktarmam gerekli.
Yardimci olabilirmisiniz?
Tsk ederim.
Formüllü hücrelerden verileri kopyalayıp, yapıştıracağınız yere sağ tıklayarak "özel yapıştır" dedikten sonra "değerler" seçerseniz. sadece formüllerdeki değerleri yapıştırır.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Sayfadan Veri Alma

Benim, araçların km verilerini tuttuğum bir dosyam mevcut. Her gün için ayrı bir sayfa açtım. İstediğim bir gün öncesinin en son km sini bugüne otomatik gelmesi. Yardımlarınız için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhabalar excel de sayfa1 deki veriyi sayfa2 deki metnin içine nasıl çekebilirim. Teşekürler.

sayfa1 de bulunan ürün kodunu sayfa2 deki metnin içine çekmek istiyorum

ürün kodu .................. şeklindedir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 / Türkçe
sayfalar arası güncellenen bilgi aktarımı

Merhaba,

Excelde 1.sayfada yazılan bilgilerin ve yazılacak bilgilerin,sayfa 2 ye aynı şekilde aktarılması nasıl yapılır?
yani hazırladığım dosyadan ayrıca 2.sayfada bir rapor hazırlayacağım ama 1.sayfada yazdığım bilgilerin bir kısmının 2.sayfaya aynı anda kopyalanmasını istiyorum,ayrıca eklemeler ben yapacağım.

1.sayfada herhangi bir değişiklik yaptığımda aynı anda 2.sayfadada değişmesini istiyorum.Mümkün müdür?Anlatabildim mi?

Acilen yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Biraz geç bir cevap oldu sanırım ama bu konuyu görüpte çözüm arayan başka arkadaşlar için aşağıdaki videoda belirtilen işlemleri yapmanız yeterli :)