Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
excede bakiye - çıkıyor bunu sağ klik hücreleri biçimlendir,sayı dan eksi olmayanını seçiyorum ama renk kırmızı olarak görünüyor kırmızıyı yazı tipi renginden olmuyor ..! YARDIM
Merhaba,
sorunuzu tam olarak anlayamadım.
Ama bakiye "-" çıkmasın ve aradaki fark ne kadar ise görünsün diyorsanız eğer bakiye olan hücreye örneğin a1 hücresi : 467,52 , a2 hücresi : 567,52 ve a3 hücresi ( Bakiye ) :a1-a2 = -100 olacağından siz bunu mutlak(a1-a2) yazarsanız sonuç 100 olacaktır.....
Yok eğer "-" çıkmasın olsun diyorsanız eğer
bakiye hücresine eğer(a1-a2<0;0;a1-a2) şeklinde yazarsanız istediğiniz olur.
tam anlatamadım kusura bakmayın
bakiyede "-" işaretini görmek istemiyorum bunu da sağ klik hücreleri biçimlendir sayı modülünde kırmızı renkle - işareti olmayan bakiye var bunu seçiyorum ve istediğim oluyor ama renkler kırmızı oluyor kırmızı olan bu renkleri düzeltemiyorum siyah yapamıyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.