• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excelde tarihi parçalamak

Excel Vers. ve Dili
Office XP Prof
hepinize merhaba;
A1 hücresinde 01.01.2005 (mesela Doğum Tarihi) şeklinde bir tarih var. bu tarihi her hücreye 1 rakam gelecek şekilde 8 tane sütüna bölmek istiyorum, 0 B1 hücresine 1 C1 hücresine gbi.... Metin olan sütunu böldüm ancak tarihi bölemedim. yardımcı olursanız sevinirim selamlar.

Metin olarak bol sonrada hangi kolonda ise

hücre özelliklerinde
sub x()
'Yalnız a kolonu için geçerlidir.
for i=1 to 500
Range("a"&i).NumberFormat = "General"
next
End sub

Umarım İşini Görür

Tabi Sorun bu ise
:hey:

e o kadar olur sayın eksiman, Ã?nemli olan gidişatın doğru olması

Ã?ğretmen çarpım tablosunu şarkı gibi öğretmiş öğrencilerine.. "bir kere biir biir eeder..iki kere iikii dööört eeder " ..gibi...Alicanı tahtaya kaldırmış..."çarpım tablosundan 2 leri say" demiş..Alica başlamış "na na naa eder...nana nanaa naanaa eder"...diye okumaya..Ã?ğretmen "bu ne" dediğindede .."Ã?ğretmenim güfteyi bırak nakarata bak" .. demiş :D ....O hesap..haklısın İsa kardeş...

eksimen' Alıntı:
İsa Kardeş, noktaların karekter olduğunu unutmuş

Necdet_Yesertener' Alıntı:
e o kadar olur sayın eksiman, Ã?nemli olan gidişatın doğru olması

musti60' Alıntı:
A1 hücresinde 01.01.2005 (mesela Doğum Tarihi) şeklinde bir tarih var. bu tarihi her hücreye 1 rakam gelecek şekilde 8 tane sütüna bölmek istiyorum, 0 B1 hücresine 1 C1 hücresine gbi.... Metin olan sütunu böldüm ancak tarihi bölemedim. yardımcı olursanız sevinirim selamlar.

Sn musti60; sorusunda 8 tane sütuna bölmekten bahsetmiş. Eğer yanlış saymadıysam noktalarla 10 hane ediyor. :D

Noktalar herzaman bulunur Sayın leventm, :D

Geri