Excel'den Power Pointe Köprü

SrSerhat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2028
Merhaba Arkadaşlar,

Eğer yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın. Arattırdım bir çok kez ama bulamadım, Excellden power pointe köprü yapmak istiyorum, fakat istediğim slayta köprü yapamıyorum sadece 1. slayta atıyor köprüyü excellden. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz. Excelden istediğim slayta gönderme yapacağım. Bir de power point içinde excell nasıl açarım.

Saygılarımla, Hürmetler.

Excel Vers. ve Dili
2016&2019&2021 TR
29-09-2023
hocam gördüğüm kadarıyla 2010 kullanıyorsunuz. köprü atmak istediğiniz yere gelip ekle>bağlantılar>köprü'den köprü yapabilirsiniz.
excel açma ekle>tablo>excel elktronik tablosu.
deneyin bi olmazzsa bende deniyim bi daha.

SrSerhat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
01-07-2028
hocam gördüğüm kadarıyla 2010 kullanıyorsunuz. köprü atmak istediğiniz yere gelip ekle>bağlantılar>köprü'den köprü yapabilirsiniz.
excel açma ekle>tablo>excel elktronik tablosu.
deneyin bi olmazzsa bende deniyim bi daha.
Çok sağolasın excel açma olayı için yeni bir bilgi öğrendim. Ama bu köprü olayını excelde beceremedim. Excelden ekle - bağlantılar - köprü diyorum power pointi seçiyorum ama dediğim gibi ilk mesajımda ki gibi 1. sayfaya atıyor. Sizin dediğiniz köprü içinde köprüyü orada nasıl yapacağım bulamadım.

Excel Vers. ve Dili
2016&2019&2021 TR
29-09-2023
ben yanlış anlamışım. yol aynı gerçi. ben ppt ye xls köprüsü atacaksınız zannettim.
hocam köprüyü excel de hangi sayfaya ve hücreye atacaksanız imleci oraya tıkladıktan sonra ekle>bağlantılar>köprü.
umarım gene yanlıyş anlamamışımdır.

SrSerhat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
01-07-2028
ben yanlış anlamışım. yol aynı gerçi. ben ppt ye xls köprüsü atacaksınız zannettim.
hocam köprüyü excel de hangi sayfaya ve hücreye atacaksanız imleci oraya tıkladıktan sonra ekle>bağlantılar>köprü.
umarım gene yanlıyş anlamamışımdır.
Şöyle diyeyim sizin dediğiniz Ekle - bağlantılar - köprü power point slaydını açıyor ama ben o slayt içinde istediğim slaytı açmasını istiyorum. Yani ben köprü içinde köprü yapamıyorum çünkü Ekle - bağlantılar - köprü ve daha sonra power pointi tıkladığımda sağda " yer işareti " var onu tıkladığımda çözümlenemiyor hatası alıyorum.

Excel Vers. ve Dili
2016&2019&2021 TR
29-09-2023
excele yer imi uygulanamıyor galiba hocam. sizin sorunuz konusunda net bi bilgim yok. eğer ki diğer slaytları sunuda yer vermeyecekseniz özel gösteri ya da tek slayt olarak excele ekleseniz olmaz mı?
benim bilgim bunlardan ibaret daha kapsamlı bilgisi olan arkadaşlar belki makrolarla çözeilirler sizin konunuzu.

SrSerhat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
01-07-2028
excele yer imi uygulanamıyor galiba hocam. sizin sorunuz konusunda net bi bilgim yok. eğer ki diğer slaytları sunuda yer vermeyecekseniz özel gösteri ya da tek slayt olarak excele ekleseniz olmaz mı?
benim bilgim bunlardan ibaret daha kapsamlı bilgisi olan arkadaşlar belki makrolarla çözeilirler sizin konunuzu.
Sunum 20 slaytlık bir sunum. Çok teşekkür ederim yinede yardımlarınızdan dolayı inş bulurum. Konuyu okuyan arkadaşlar artık yazarlar bekleyeceğim sabaha kadar bir yandan da araştırıyorum.