hocam çok teşekkürler.Sorun giderildi, oluşturulan Vcard dosyası içeriğindeki Türkçe karakterler Android işletim sisteminde (Versiyon 8.0.0) sorunsuzca görüntülenebiliyor.
Dosya ektedir...
.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
hocam çok teşekkürler.Sorun giderildi, oluşturulan Vcard dosyası içeriğindeki Türkçe karakterler Android işletim sisteminde (Versiyon 8.0.0) sorunsuzca görüntülenebiliyor.
Dosya ektedir...
.
hocam yaptığınız kodlamada isimden sonra 1 sütun departman/birim ekleyip iş telefonu çıkartabilir misiniz ?O durumu sonradan farkedip, kodu değiştirmiştim diye hatırlıyorum....
Yukarıda 15 No'lu mesajdan dosyayı tekrar indirip, dener misiniz?
.
Forumdan bir üyenin isteği üzerine ekli dosyayı hazırlamıştım. Sizin ihtiyacınızı karşılıyor mu, bakarsınız...hocam yaptığınız kodlamada isimden sonra 1 sütun departman/birim ekleyip iş telefonu çıkartabilir misiniz ?
teşekkür ederim tam istediğim gibi eline sağlıkForumdan bir üyenin isteği üzerine ekli dosyayı hazırlamıştım. Sizin ihtiyacınızı karşılıyor mu, bakarsınız...
.
@Haluk Üstad selamlar, runtime429 hatası veriyor dosyaForumdan bir üyenin isteği üzerine ekli dosyayı hazırlamıştım. Sizin ihtiyacınızı karşılıyor mu, bakarsınız...
.
@Haluk Üstad selamlar, runtime429 hatası veriyor dosya
"ActiveX component can't create object" açıklaması var... Sorunu nasıl aşabilirim
Set objShell = CreateObject("Wscript.Shell")
strDesktop = objShell.SpecialFolders("Desktop")
strDesktop = CreateObject("Shell.Application").Namespace(0).Self.Path
Haluk bey merhabalar, excel'de hazırladığımız veriyi unicode olarak vcf almamız mümkün müdür?Forumdan bir üyenin isteği üzerine ekli dosyayı hazırlamıştım. Sizin ihtiyacınızı karşılıyor mu, bakarsınız...
.
Forumdan bir üyenin isteği üzerine ekli dosyayı hazırlamıştım. Sizin ihtiyacınızı karşılıyor mu, bakarsınız...
.
hocam dosyayı indiremedim üyeligim bitmiş harici paylasabilirmisiniz
hocam dosyayı indiremedim üyeligim bitmiş harici paylasabilirmisiniz
haluk bey ilginize çok tesekkur ederim sagolunHarici link:
Vcard_3.xlsm dosyasını indir - download
Vcard_3.xlsm dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles6.dosya.tc
.