Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ekteki dosyada derdimi biraz anlatmaya çalıştım. Burada gelen ödemeye göre fatura kapatma hususunda bazı problemlerim var yardımcı olursanız sevinirim
İlginiz için çok teşekkür ederim. Çözüm önerisi de gayet mantıklı olmuş ancak müşteri illaki diretiyor ki Tahil edilen parayı size gönderdiğim tabloda olduğu raporlayıp kendilerine göndermek. Renk olsun olmasın o kadar önemli değil.
Fatura No Fat. Tutarı Tahsilat Makbuz No Ödeme Tutarı
Bu listeyi firmalara sistematik olarak gönderiyoruz. Normalde dediğiniz gibi aslında böyle bişeye ihtiyaç yok ama müşteri olunca mecburen ne derse yapmak zorunda kalıyoruz
çok basit aslında ustunu çizmek istedigin hucreye gel sag mouse ile hucreleri biçimlendir
oradan yazitipine gel ustu çizili ust simge alt simge var oradan ustu çiziliyi secerseniz işleminiz gerçeklesir kolay gelsin
Syn parametre'nin yöntemide doğru ama ben koşullu biçimlendirme içerisindeki formül sonucuna göre koşullu biçimlendirme uyguladım.
Hücrede iken biçim>koşullu biçimlendirme sekmesinden işlemi görebilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.