Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba üstadlar bu formda yeniyim. bi konuda yardımınız lazım. sorunum windows'un fax modülünü kullanıyorum ve aldığım belgeyi excele göndermek istiyorum. bunun bi yolu varmıdır? şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Bence faksı klavyenin önüne koy sonra excelli aç ve hemen yazmaya başla arkadaşım. Eğer uzamlar bu işlemi yaparsa bande excelin markete ekmek almaya gitmesini istiyorum ))
Bence faksı klavyenin önüne koy sonra excelli aç ve hemen yazmaya başla arkadaşım. Eğer uzamlar bu işlemi yaparsa bande excelin markete ekmek almaya gitmesini istiyorum ))
Arkadaşlar aranızda Windows'un Fax modülünü kullanıpda fax alan arkadaş var ise, örnek küçük bir dosya ekleyebilir mi acaba ?
emin olmamakla birlikte .tif ve .tff gibi bir uzantısı olması lazım ama market işi bundan kolaydır ) çünkü bi nevi jpeq dosyası gıbı bır sey
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.