Firma bilgisi ekleme liste oluşturma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-TR
üstad üstte bi dosya ekledim o dosyayı açarsanız içerisine ne yapmak istediğimi açıklayıcı olarak yazdım..

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Dosyanızı incelemiştim. Listeleme ilgili link verdim o kısmı oradan yapabilirsiniz. Not ile ilgili açıklamanız yetersiz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-TR
anladım... sizin verdiğiniz link ile müşteri veri girişi sayfasına bir liste oluşturdumLİSTEDEN SEÇİM YAPTIĞIMDA önceden açılmış olan MİTHAT GÖKÇELİ SAYFASINda var olan verilere ek olarak bir de buradan not eklemek istiyorum. MİTHAT GÖKÇELİ SAYFASININ ALT KISMINDA GÖZÜKMESİN, MESELA listeden mithat gökçeli sayfasını seçeyim ve yan tarafta bir açıklama sayfası açılsın ben oraya maddeler halinde veri gireyim bu notlar burada kalsın sadece yazdırmak istediğim zaman bu notlar mithat gökçeli sayfasındaki tablonun altına gelsin ve çıktıda üst kısımda tablo, tablonun altında ise notlar olsun. BASKI ÖNİZLEME SAYFASI OLURSA MÜKEMMEL OLUR TABİ...:) açıklayıcı oldu mu acaba

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-TR
üstad sizin verdiğiniz VERİ DOĞRULAMA linki ile benim söylediğim şey farklı galiba ya da ben anlayamadım. şimdi MÜŞTERİ VERİ GİRİŞİ sayfasında C13 hüresi MENÜ-FİRMA LİSTESİ sayfasındaki verileri alarak burada bir liste oluştursun. Eğer listeye yeri bir isim eklenirse o ismi de C13 hücresinde açılan listeden göreyim daha sonra yukarıda yapmaya çalıştığım şeyleri yapayım.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-TR
yardım edecek kimse yok mu acaba?