Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oluşturmak istediğim macro da bakımveyedekleme formunu çağırmak istiyorum ama macro kod satırında formun adını tam olarak yazamadığımdan formum açılmıyor. Bunu nasıl çözebilirim
Menüdeki bakımveyedekleme Butona formu aç komutunu yazmamışsınız,
bakımveyedekleme formunun,
Özellikler/ diğer
Açılan=evet
kalıcı=evet olması gerekmektedir
ilk önce teşekkürler. sorunum biraz çözülmüş oldu. ama yapmak istediğim formun adını neden tam olarak yazamıyorum. eklediğim resim görünmediği için tekrar yükledim
ilk önce teşekkürler. sorunum biraz çözülmüş oldu. ama yapmak istediğim formun adını neden tam olarak yazamıyorum. örnek olarak bir resim yüklüyorum orda ne demek istediğimi anlatmak istedim
macroyu boşverin,
kod olarak yazalım, benim eklediğim butunda kod var onu neden kulanmak istemiyorsunuz?
DoCmd.OpenForm "bakımveyedekleme"
bence yeniden bir menü formu oluşturun,
formları açtırmak için bu kodu kullanın
bir tanede makro hazırladım, aslında makro da basit...
örnegin içinde, kod daha sağlıklı çalışır derler üstadlar...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.