• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

garanti süresi

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tükçe
müşterilerin garantileri dolduğunda bilgilendirebilmek için bir formül veya benzeri birşey yapmam gerekiyo ilgilenen uzman ve arkadaşlara şimdiden teşekkürler,

Merhaba mudurad. Muhakkak ki makrolu daha güzel çözümler var. Ama ben amatörce bire çözüm ekledim. Umarım işine yarar.

Son düzenleme:
teşekkürler serdar benim istediğimde böyle bir şeydi zaten emeğine, eline sağlık

Farklı bir örnek formüller dizi formülü olup G8 hücresinde formül çubuğunda iken CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basılarak girilmiştir.

Son düzenleme:
ali bey dosya için teşekkürler biraz daha profesyonel bir formül yaratmışsınız hepinizin ellerine sağlık,

ali uzmanım bu formülde çözemediğim birşeyler formülü uzattıkça özelliğini kaybediyo yardımcı olursanız sevirim.

Formülde $A$3:$A$13 gibi 13'üncü satıra kadar yazdırdım. Ayrıca H7 hücresindeki formülde =EĞERSAY(C3:C20;G7) gibi 20 satıra kadar çalışır.Sizin yapacağınız aralık genişliğini verilerinize göre artırmaktır.

ok anladım anladım, hallettim ali uzmanım ilginize teşekkürler

Ek'te eklenmiş olan dosyaları indiremyorum.

Sizden ricam tekrar upload edebilirmisiniz?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz. Ek'te olan dosyaları indiremiyorum, tekrar upload edebilirmisiniz? :frown:

Benim bir sorum daha olacak,
ben dosyanın üzerinde bazı çalışmalar yaptıgımda Sayı Hatası veriyor(#SAYI!).
Bunu nasıl ortadan kaldırabilirim? Formülü çok kontrol ettim yaptıgım bir hata da yok.

Arkadaşlar sorun çözüldü tamam.

Geri