gelir gider hesabı tutabileceğim bir program yapmak istiyorum..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
selamun aleyküm,

benim yapmak istediğim şey biraz uzun ve vba dan hiç anlamadığım için benim için zor olacak..

firmanın gelirleri için fatura bilgilerini excel e girmek istiyorum..
girdiğim bu verilere normal bir fatura şablonu hazırlamak ve verileri buraya girdiğim de ,fatura bilgilerinin başka bir sayfa da sırayla kaydedilmesini istiyorum..

aynı zamanda yıllık,aylık ve şahıs/şirket grubuna göre ayrı ayrı "fatura özeti" olarak ayrı ayrı sayfalarda kaydedilmesini istiyorum..
( "fatura özeti": şahıs/şirket ismi , fatura no , tarih , tutar)
ve bu özetlerden fatura no suna tıkladıgımda özetini aldığım faturaya gitmek istiyorum..

ilgilenecek arkadaslara şimdiden çok çok teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2007 PRO TR - Win7 X64
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.06.2019
Selamlar,

Bildiğime göre sıfırdan program yapılmıyo...
Üyelerin sorularının takıldıgı yerde yardım ediliyo... uzmanlar ve diğer arkadaşlar tarafında...
Ama yine yapan varsa bilmem...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Selamlar,

Bildiğime göre sıfırdan program yapılmıyo...
Üyelerin sorularının takıldıgı yerde yardım ediliyo... uzmanlar ve diğer arkadaşlar tarafında...
Ama yine yapan varsa bilmem...
TESEKKÜRLER,
daha önce user form ,tablo yapmaya baslamış,istediğim özelliklerin bir kaç adımına ulaşmıştım..
ancak talihsiz bir hdd çökme sorununda bütün verilerim gitti ve bu çalışmamın yedeği yokmuş..:)

anlaşılan sil baştan başlayacağım..

fatura şablonuna veri girmek için bir tablo yapmaktan başlamak lazım sanırım..

yardım bekliyorum..
saygılar..

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe iş
2007 Türkçe ev
Siz bir başlayın, veri tabanınızı hazırlayın, yapmak istediğinizi tekrar dosya üzerinde tartışılarak arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırlar sanırım.