Genel kurulu tarihinde uyarı verme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
öncelikle tüm arkadaşlara saygı ve selamlarımı sunuyorum. excel'de çook yeniyim. o yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekte Vermiş olduğum tabloda "Bir Sonraki Olağan Genel Kurul Tarihi" sutununun günü geldiğinde ve günü gelmeden 10 gün önce uyarı vermesini, ayrıca günü geçen sutununda farklı bir renk (ör:kırmızı) almsını nasıl sağlayabilirim.

Teşekkürler...:)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
öncelikle tüm arkadaşlara saygı ve selamlarımı sunuyorum. excel'de çook yeniyim. o yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekte Vermiş olduğum tabloda "Bir Sonraki Olağan Genel Kurul Tarihi" sutununun günü geldiğinde ve günü gelmeden 10 gün önce uyarı vermesini, ayrıca günü geçen sutununda farklı bir renk (ör:kırmızı) almsını nasıl sağlayabilirim.

Teşekkürler...:)
eki inceleyin
65536 satır baz alınmıştır

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Öcelikle bu kadar hızlı bi yardım için teşekkürederim.

Örneği inceledim fakat 10 gün önce uyarı vermesi ve günü geçen sutunun farklı renk alması olayı sanırım yok veya ben çözemedim (cahilliğime verin lütfen)
Teşekkürler

İ

İhsan Tank

Misafir
Öcelikle bu kadar hızlı bi yardım için teşekkürederim.

Örneği inceledim fakat 10 gün önce uyarı vermesi ve günü geçen sutunun farklı renk alması olayı sanırım yok veya ben çözemedim (cahilliğime verin lütfen)
Teşekkürler
eki güncelledim ve iki tane tarihi değiştim. siz tarihleri ayarladığınızda günü gelen olduğunda otomatih kendisi boyuyacak.
diğer uyarı vermesini anlayamadım

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Durumu şöyle izah etmeye çalışayım.
Örneğin derneğin genel kurul toplantısı 01.01.2011 tarihinde yapması gerekiyor. Bu tarihe 10 gün kala 20.12.2010 tarihinde bir uyarı alayım (x derneğinin genel kurul yapması gerekiyo şeklinde)
Genel kurul günü gelince yani 01.01.2011 ve daha sonrası tarihlerde sutun rengi değişsin..

Son düzenleme: