DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhabalar google formlardan nasıl veri alındığını anlatabilirmisiniz..Bu da benim ki. Ama biraz daha geliştirdim. Yakında yeni halini yayınlayacağım. Mantık aynı. Sizin Google formdan veri almanız çok güzel olmuş. Keşke zipgradede de olsa.
Merhaba; exel uygulamasının 3 yanlış 1 doğru ile birlikte 4 yanlış 1 doğru için, Sadece Doğru Yanlış için bir dosyanız var mı? Ve ayrıca Sadece 1 adet google formla derslerin tamamını ve ayrıca derslere ait testlerin tamamını konu başlıklarıyla seçtirerek verilerini; yukarıda oluşturduğunuz programa aktarılabilmesi konusunda güncelleme durumunuz var mı? Ayrıca bu programa API yüklenerek sonuç ya da karneleri SMS gönderme durumu söz konusu olabilir mi?excel.web.tr ekibinin katkılarıyla hazırlamış olduğum test okuma dosyasını sizlerle paylaşıyorum.
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık. Linkten dosyayı indiremedim. Eposta gönderir misiniz? kadirlismaiho@gmail.comAnaliz eklemesi yaptım. Burda bulunsun bir gün lazım olur.
Emeğinize sağlık. Önceki haliyle de çok işime yaradı, öğrenci DY tablosu ve soru analiz özellikleriyle çok daha iyi olmuş.Analiz eklemesi yaptım. Burda bulunsun bir gün lazım olur.
hocam musbir555@gmail.com gönderirmisiniz
Hocam zaten videonun açıklama kısmında var. Ama o eskisi. Kanalda "Zipgrade ile LGS denemesi Yapma Yeni" olan videonun açıklamasında son hali var.hocam musbir555@gmail.com gönderirmisiniz
iyi geceler muhammed hocam zipgrade ten veri alıp sizin programınızda kullanabilirmiyim bu videoda anlatığınız gibiAslında ben de bunu zipgrade için yapmıştım. Sonra Google Form'a entegre ettim.
Teşekkürler hocamDosya yolunu kendinize göre değiştirin.