Selam, aşağıdaki bağlantıda bulunan tabloda credit sayfasında seçenekleri seçtikten sonra a12de save dendiğinde installment sayfasının pdf olarak telefona indirilmesini sağlayacak bir script var mı acaba?
Anladım .... "onEdit" ile oluyorsa, o zaman sorun olmaz.
Muhtemel script, ilgili sayfayı PDF'e çevirip Google Drive içine yerleştirir..... Telefondan da manuel olarak Drive'a bakıp PDF ile ne yapılacaksa yapılır artık.
Daha dün, birisi için Google Sheet'de sadece belli bir alanın PDF'e çevrilmesiyle ilgili bir script hazırlamıştım, o yüzden bu mesajla ilgilenmiştim.
Yaptığım denemeler ve araştırmalar sonucunda; "onEdit" script'inin söz konusu PDF'e çevirme olayında kullanılan bazı prosesleri desteklemediğini, bunun başka bir yöntemle aşılabildiği ancak en önemlisi; sadece dosyayı oluşturan kişinin hesabıyla oturum açıldığında script'in işlem yaptığı bilgisine ulaştım.
Tüm bunlar, tabii Google'ın güvenlik politikaları nedeniyle....
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.