• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

günlük müşteri listesi için

Excel Vers. ve Dili
excel 2000 tr
merhabalar,
otelci bir arkadaşım için rezervasyon bilgilerini içeren bir excel dosyası hazırlıyorum. internetten bulduğum dosyaya eklemeler yaptım.ek olarak inhouse list dediğimiz günlük müşteri listesinide başka bir sayfada rezervasyon listesinden almasını istiyorum denedim ama başaramadım.
yani 9 mayıs 2012 için hem önceki günlerde girmiş ve konaklaması devam eden hemde 9 unda giriş yapanları tek bir listede çıkaartmak istiyorum.
ekte dosyayı gönderiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• d.xls
    d.xls
    431 KB · Görüntüleme: 27
Ekteki dosyanızı inceleyiniz.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

• d.rar
    d.rar
    49 KB · Görüntüleme: 81
merhaba konu ekindeki dosya banada lazım. ben indiremedim. bana gönderebilecek birisi varmı.

teşekkür ederim. bir sorum olacak kendim otel için günlük müşteri listesi yapıyorum. tarih olayını çözemedim.
sorum şu, S1'in b hücresinde müşterilerin giriş tarihleri c hücresinde çıkış tarihleri var, J7 hücresindede günün tarihi var. ben j7 hücresine 23.08.2019 yazıgımda 23 den küçük bütün tarihleri getiryor.

müşteri 04.08.2019 tarihinde girmiş 10.08.2019 tarihinde çıkmış listeye bunuda getiriyor.

bunun bir çözümü varmıdır.

formul şu şekilde
Sub aktar()
Set s1 = Sheets("liste")
Set s3 = Sheets("gunluk")
s3.[a2:q65536].ClearContents
For a = 2 To s1.[B65536].End(3).Row
If CLng(CDate(s1.Cells(a, "b"))) <= CLng(CDate(s1.Range("J7").Value)) Then ' b hücresinde giriş tarihine göre arama yapıyor.
c = c + 1
s3.Cells(c + 1, "a") = s1.Cells(a, "a")
s3.Cells(c + 1, "b") = s1.Cells(a, "b")
s3.Cells(c + 1, "c") = s1.Cells(a, "c")
s3.Cells(c + 1, "d") = s1.Cells(a, "d")
s3.Cells(c + 1, "e") = s1.Cells(a, "e")
s3.Cells(c + 1, "f") = s1.Cells(a, "f")
s3.Cells(c + 1, "g") = s1.Cells(a, "g")
End If
Next
End Sub

Bu satırı ; If CLng(CDate(s1.Cells(a, "b"))) <= CLng(CDate(s1.Range("J7").Value)) Then

Aşağıdaki satır ile değiştirin;

If CLng(CDate(s1.Cells(a, "B"))) >= CLng(CDate(s1.Range("J7").Value)) And CLng(CDate(s1.Cells(a, "C"))) <= CLng(CDate(s1.Range("J7").Value)) Then

oldu teşekkür ederim..

Geri