Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harfler veya karakterler arasında boşluk olmak şartıyla makrolu olan c sütunu ve ofis 365 göre b sütunu yapılmıştır ama ofiste 2016 kullanıyorum eski versiyonlara göre yapılmasını istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
=PARÇAAL($A2;EĞER($A$1:$A$19<>UZUNLUK($A2)-1;SATIR($A$1:$A$19));1) korhan bey bu hocam formüle aralık birleştir formülü içine alınırsa çalışıyor maalesef 2016 aralık birleştir yok makro kodu ile aralık birleştir yapabilirmisiniz. iyi akşamlar
Merhaba,
B ve C sütunları zaten dizi formülü gibi görünüyor. Ama başka noktaya kopyalayınca çalışmıyor. Oradaki fonksiyon 2016 da yok diye her halde. Belki makro ile yapılabilir. Bilemedim.
İyi çalışmalar
Makro kodu talep etmiştiniz. Ben yönlendirme yapmıştım. Fakat dosyanızda zaten talep ettiğiniz işlemi yapan bir KTF (Makro) bulunuyor. Bir kısmını formülle yapıp geri kalan kısmını KTF (Makro) ile yapmanın çok fazla bir esprisi kalmıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.