• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

hata mesajı-hiç bir hücre bulunamadı

Excel Vers. ve Dili
2007-türkçe
crtl+c yaptığım zman "hiç bir hücre bulunamadı" diye bir hata mesajıyla karşılaşıyorum.fakat ctrl+v , ctrl+x gibi kısayollarda böyle bir hata mesajı çıkmıyor.fare ile de kopyalama yapabiliyorum.tek sorun ctrl+c de

yanıtlarınızı bekliyorum

crtl+c yaptığım zman "hiç bir hücre bulunamadı" diye bir hata mesajıyla karşılaşıyorum.fakat ctrl+v , ctrl+x gibi kısayollarda böyle bir hata mesajı çıkmıyor.fare ile de kopyalama yapabiliyorum.tek sorun ctrl+c de

yanıtlarınızı bekliyorum

dosyayı açtığınızda "makroları etkinleştir" "makroları devre dışı bırak" penceresi ile karşılaşıyormusunuz?

evet karşılaşıyorum, etkinleştir seçeneğini seçiyorum.fakat daha öncede "makroları etkinleştir" çıkmasına rağmen çalışıyordu.

evet çıkıyor.fakat daha öncede çıkmasına rağmen ctrl+c kullanabiliyordum.şu anda kullanamıyorum

bu durumda makro kodlarına bakmakta fayda var derim,

aynı sorun bende de mevcut,herhangi bi çözüm bulan var mıdır arkadaşlar??

arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu,umarım birileri biliyodur bu sorunun nedenini
not:flood değildir

sorun klavye ye eklenen farklı bir dilden kaynaklanıyormuş, dil çubuğuna sağ tıklayarak ayarlar dedikten sonra türkçe Q hariç diğer dilleri kaldırın çözülüyor.

aynı sorun bende de vardı klavye secenegını turkce Q yapınca duzeldı tesekkurler

Geri