- Excel Vers. ve Dili
- Office 2010
Merhabalar,
Elimde 900 küsür satır malzeme kodlarının olduğu bir veri sayfası var.
Bunların üretim ve satış karşılığını aylara göre ÇOKEĞERSAY ile bulabiliyorum. Burada sorun yok.
Ancak raporlama yaparken 900 küsür satır malzeme üzerinde olduğu için pek anlaşılır olmuyor.
Filtre seçeneğini kullansam "üretim sayfasında" var olabilir, satış sayfasında yok! stokta vs. olabilir.
"Satış sayfasında" var üretim sayfasında olmayabilir. Devir ile veya başka bir neden ile gelmiş olabilir. vs.
Soru:
Özetle ekte örnekle izah ettiğim gibi satış ve üretim sayfasında ORTAK OLAN malzeme kodlarını ve malzeme açıklamalarını yeni bir sayfada nasıl yazdırabilirim?
Veya sizin tavsiye edeceğiniz farklı bir rapor kurgusu var mıdır?
Umarım anlatabilmişimdir.
EĞERHATA, İNDİS, EĞERSAY Kullanmak gerekiyor sanırım, ama maalesef bu kadar bilgim yok.
Not: Fonksiyon yazarken,
Sayfa adları yerine ÜRETİM yerine "urt" tanımlı adı,
SATIŞ için "sts" tanımlı adı kullanmamız mümkün müdür?
Elimde 900 küsür satır malzeme kodlarının olduğu bir veri sayfası var.
Bunların üretim ve satış karşılığını aylara göre ÇOKEĞERSAY ile bulabiliyorum. Burada sorun yok.
Ancak raporlama yaparken 900 küsür satır malzeme üzerinde olduğu için pek anlaşılır olmuyor.
Filtre seçeneğini kullansam "üretim sayfasında" var olabilir, satış sayfasında yok! stokta vs. olabilir.
"Satış sayfasında" var üretim sayfasında olmayabilir. Devir ile veya başka bir neden ile gelmiş olabilir. vs.
Soru:
Özetle ekte örnekle izah ettiğim gibi satış ve üretim sayfasında ORTAK OLAN malzeme kodlarını ve malzeme açıklamalarını yeni bir sayfada nasıl yazdırabilirim?
Veya sizin tavsiye edeceğiniz farklı bir rapor kurgusu var mıdır?
Umarım anlatabilmişimdir.
EĞERHATA, İNDİS, EĞERSAY Kullanmak gerekiyor sanırım, ama maalesef bu kadar bilgim yok.
Not: Fonksiyon yazarken,
Sayfa adları yerine ÜRETİM yerine "urt" tanımlı adı,
SATIŞ için "sts" tanımlı adı kullanmamız mümkün müdür?
Kitap2_-_Kopya.xlsx dosyasını indir - download
Kitap2_-_Kopya.xlsx dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
www.dosya.tc