Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Trilenium ustadım standart sekılde borc odemesı yok atıyorum ılk bes ay aldıgı urunlerın karsılıgında toplamda 10.000 gönderıyor bende o gönderdıgı para ıle kaç aylık ödeme yaptıgını borcunda hangı ayda kaldıgını tespit etmek ıstıyorum bu sekılde yuzlerce hesap oldugu ıcınde sızlerın yardımını beklıyorum.
Arkadaşlar, Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ekteki tabloda istediğim; x müşterinin toplam ödemesini aylar itibariyle borçlarına dağıtarak toplam borcunun ne kadarının hangi aydan geldiğini görmek istiyorum. Şimdiden iyi çalışmalar.
ustadlarım derdımı tam olarak anlatamadım sanırım en yalın sekılde F sutununun toplamı E sutununda nereye gelıyor. rakamlar bırebır tutmayacaktır. aslında eklı dosyada da anlatmaya calıstım. sızlerın degerlı vakıtlerınıde almak ıstemıyorum eger olabıletesı varsa cok yararlı olucak benım ıcın ılgınız ıcın tesekkur ederım.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.