Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yatay sırada bulunan hücreleri dikey olarak taşımak istiyorum. örnek olarak B1-C1-D1 hücrelerinde bulunan verileri, A1-A2-A3 e taşımak istiyorum bunu yapan bir fonksiyon varmı ?. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
1.Yöntem B1-C1-D1 aralığınızı seçip sağ tuş ile kopyala yapın.A1 hücresine gelin sağ tuş ile tıklayın ve özel yapıştırı seçin ve oradan işlemi tersine çevir kısmını onaylayıp tamam deyin.
2.Yöntem A2 hücresine =DEVRİK_DÖNÜŞÜM(B11) yazıp A3 hücresine kadar çekin ve formül çubuğunu tıklayıp CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.