Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar hücre içerisine 1.,2.,3.,4.,5. diye sayıları yazdım ve bu sayıları hücre içine yaymak istiyorum sıkışık durmasını istemiyorum nasıl aralarını açarak hücre içine yayabilirim.
Nejdet bey sizin yaptıgnızı ben hücre içinde alt+enter duşu ile yapıyorum benim amacım 1.,2.,3.,4.,5. sayılarını a4 kağıtından taşmıyacak şekilde o hücre içine yerleştirmek .
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.