hücreye otomatik renk verebilirmiyim

Excel Vers. ve Dili
office 2007 türkçe
merhaba benim sormak istediğim bir sütundaki hücrelere sadece 1 ve 0 değerlerini giriyorum. ben hücreye 0 değerini girdiğimde hücredeki karakter rengini otomatik olarak kırmızıya dönmesi mümkünmü
yani ben 0 yazdığımda kırmızı (veya başka bir renk) 1 yazdığımda ise normal siyah renkte kalması mümkünmü acaba ? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler . . . :yardim:

Size yardım edemeyeceğim. ama hücre renklendirmeyi ben de bilmek istiyorum. biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.

sayın dilek10 arkadaşım sanırım usta arkadaşlarımız bu konuda bize yardımcı olacaklardır konuyu gördükleri zaman . ben bu foruma gireli daha 10 gün oldu ama forumumuz çok aktif ve sorularımız çok çabuk cevaplanıyor çok şey öğrendim. ben vaktimin çoğunu burda bişeyler öğrenerek geçiriyorum .

Teşekkür ederim hemen bakıyorum :) (yeni başlık açmamın sebebi konunun hangi gruba girdiğini bilmemem . )

çok teşekkür ederim. sorunumu çözdüm. aslında diğer örneklere bakınca benimki çok basit birşeymiş .
( balık vermeden balık tutmayı öğreten moderatörlerimize ayrıca teşekkürler.)

Site gercekten cok yararli. kesinlikle emegi gecenler cok ugrasiyor belli ki. hepinize tesekkurler.
tek anlayamadigim sey (belki de yeni oldugum icin) : sitede neyi nerede aramak gerektigi. bir bu konu excel olunca bu daha da zor. cunku bisey yapmaya calisiyorsun ama bunun mumkun olup olmadigini , mumkunse nasil olacagini ,ne arastiracagini bilemiyorsun. mesela renklendirmeyi bende arastiriyordum ama bunu <kosullu bicimlendirme> olarak aramak aklima mumkun deil gelmez..

sevgiler

Sn tubaa

Siz yeni &#252;yesiniz, arad&#305;&#287;&#305;n&#305;z konular&#305; hemen bulamaman&#305;z normal. Bir s&#252;re forumu takip ederseniz kendi eviniz gibi neyin nerde oldu&#287;unu bilecek ve yeni &#252;yelere yol g&#246;stermeye ba&#351;layacaks&#305;n&#305;z. :)

Geri