Hücrede silinen rakam

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Sayın Necdet bey mükkemelsiniz.Aradığım bu.Size kızmam hayatta olmaz hocam.Sadece programı siteye dağıtmak amacıyla heyecanlanıyorum bundan aceleci davranıyorum.Ve forum arkadaşım hergün mesaj çekiyor oldumu diye. Şimdi hocam,bu sayfa2 de kayıt yazıyorya ben mesela istesem atlama yapabilirmiyim mesela G-den sonra H ve I değilde J-de olsun kayıt.Ellerinize sağlık teşekürlerimi ifade ederek Yeni Yılınız Kutlu ve Mutlu olsun.Gelecek sene görüşmek dilekleriyle.
Merhaba,

Kolonları belirlemeniz olası. Ben sizin örneğinize göre formülleştirdim ve sistematiğe oturttum. Eğer düzensiz bir yapı oluşursa her yeni bir sistem getirmek ya da kolonları kontrol etmek gerekir.

Mutlu Yıllır Diliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
Sayın mami68 in formunda yazılan rakam direkt sayfa 2 deki hücreye gidiyor.
Biz bunu
DATA sayfasındaki SİL e tıkladığımızda
DATA daki C4 ten silinip MAZİ C4 e
DATA daki D4 ten silinip MAZİ D4 e
DATA daki E4 ten silinip MAZİ E4 e yazılsa.

Bir sorum daha olacak mümkünse eğer
DATA sayfasındaki
sözleşmeli yazan hücredeki Öğretmenlerin bilgileri sözleşmeli sayfasına
kadrolu yazanlar kadrolu sayfasına
ücretli yazanlar ise ücretli sayfası na otomatik yazsa.
Yaptığım formda burada açıklayamadıklarım var burda açıklama baya bir uzun sürüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim
BÜTÜN FORM ÜYELERİNİN VE YÖNETİCİCERİNİN YENİ YILINI KUTLARIM. MUTLU YILLAR...
Hocam başka konu açmak istemedim arama yaptım ama istekler değişik olunca konularda farklı oluyor. Açıklamayı belki yapamamışımdır Ekli dosyayı incelernirseniz sevinirim. Saygılar....

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Sayın SanaLSukuL, dosyanızda ne yapmaya kalksam sürekli bir hata alıyorum.

Aldığım hata : Cant find project or library

Bu tür sorunlar beni aşıyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
güncellemelerden olabilir ben size tam dosyayı vereyim bir incelerseniz sevinirim güncellemeden yapabilir aslında hiç şey saklamadım ama sade bir şekilde yapmak istedim ama olmamış ben tam dosyayı gönderiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayın sanalsukul mümkün ama dosyanın bi kopyasını eklersen vede orda açıklama yap gönder eğer dosya uzunsa kopyada daralt.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR SP2
Sayın mami68 dosyaların ikiside ekte sizin konunuzla alakalı ama sizin formunuzda yazılan direkt aktarılıyor fakat ben bunu ya commandbutton ile yada makro kaydedilmiş bir button ile yapmak istedim. Dosyaların içeriği aynı ilgilerinize teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayın sanalsukul, ben galiba daha düzel bişey yaptım ama küçük bi hata veriyor ve bu dosyayı şimdi forumda ki arkadaşların desteğiyle düzelecek inşalah.Takip edin dosya adı "okul programı"