DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sayın Yusuf bey'in vermiş olduğu tarih işleminizi gerçekleştirecektir. Ama BUGÜN() tarihi her yeni günde güncellenir. Tarihler kalıcı olsun isterseniz, sayfanın kod bölümüne aşağıdaki kodu giriniz.arkadaşlar b2 hücresine sayı girdiğimde a2 hücresinde bugünün tarihinin yazmasını istiyorum
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [B1:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "A") = Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub
Merhaba,Değerli arkadaşlar bu kodu aynen aktardım, benim tarih yazan hücre sütunu AV olduğu için o şekilde değiştirdim fakat tarih güncellemeye devam ediyor, yardımcı olabilirmsiniz lütfen.
içini boşaltmak zorunda kaldım mecburen, yoksa foruma atamıyordum.Merhaba,
Dosyanızı eklerseniz inceleye biliriz..
Sorun yok gibi. Tam olarak sorun nedir?içini boşaltmak zorunda kaldım mecburen, yoksa foruma atamıyordum.
İlginize teşekkürler.
tarih güncellenmesin istiyorum, hücre aldığı günkü tarihde kalsınki işlemin hangi tarihde yapıldığı her zaman sabit görünsün istiyorum. Bugün, yüklediğim dosya yine tarih güncelledi mesela.Sorun yok gibi. Tam olarak sorun nedir?
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [AM2:AM65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "AV") = Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub