Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben A sutununu yazdıgım yazıda olan tekraraları tek sefer yazmak ıstıyorum ve karsılarındakı rakamlarda tek sefer toplam yazsın yardım edebılırmısınız dosya yukledım denemek için.
hocam şimdi benım yapmak istedım sewy :
sayfa2 de olan ve sayfa üçte olan listeyı tek bır lıste halıne getırmek mukerrer kayıtları sılmem ama bırde soyle bısey var gercekten ıkı aynı sey yazılmış olabbılır yanı ıkı defa ankara olabılır sayfa 1 yada sayfa 2 ama onlar kalmalı yanı yadda
şöyle dıyeyım ıkıncı sayfa ile bırıncı sayfayı bırlestırelım ama birince sayfada karsında rakam olan hiç bir kayıt sılınmesın yaanı mukerer olsa dahı
Merhabalar
(Hesap sayfasında A3 den K3 e kadar olan değerlerden en küçük olanı)
bu ifadeyi excelde formül olarak nasıl yazabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.