sayın modalı hocam programın son halini ekledim. son bir sorum olucak. raporlarda liste raporu var. o raporu aldığımda personelin kart nosu ve ismi çıkıyor. yanındada bir sütünda o persenelin mart ayında toplam mesaisi yazsın istiyorum. mesela 200 yüksel gödemiş 31 şeklinde. bunu nasıl sağlarım acaba
hocam teşekkürler ama yalnış anladınız ben form üzerinden aldığım raporda bireysel toplamı değil. raporlar kısmında olan liste raporundaki gibi tüm personelin olduğu kart nosu adı soyadı toplam mesaisi nin olduğu bir rapor almaya çalışıyorum. aldığım o raporu excele aktarıcam ve tek personel değil tüm personelin gözükmesini amaçlıyorum.
Raporları ve formları açacağınız noktayı da tespit etmeniz gerekir.
Yine iki sorgu ekledim ve personel formuna ikinci rapor açma düğmesi ekledim.
Ancak önce açılan kutudan ayı seçmeniz gerekir (mart). Sorguyu ona göre düzenledim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.