İmalat Programı (Destek Lütfen)

walabi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010

excel 2013
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-08-2025
Umarım sağlıklı kullanabilirsiniz.

Ancak şunu merak ettim. Daha önceki bir mesajınızda her stok kodunun 1 defa açıldığını, hatta açılan her stoğun bir Müşteriye ait olduğunu yazmıştınız, yanlış hatırlamıyorsam. Ve doğru anlamışsam. , yani her stok tanımı sadece 1 müşteriye aitse , Stok Kartı tanımlaması yaparken aynı anda müşteri adınıda ANTED adlı sayfaya eklemeniz size veri girişinde kolaylık sağlardı. Sipariş Kayıt kısmında müşteri ünvanını ayrı, sipariş kodunu ayrı şekilde aratmanıza gerek kalmazdı. Tek bir seçim yaparak veriler hücrelere yerleşirdi.

avare1907

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-07-2025
Umarım sağlıklı kullanabilirsiniz.

Ancak şunu merak ettim. Daha önceki bir mesajınızda her stok kodunun 1 defa açıldığını, hatta açılan her stoğun bir Müşteriye ait olduğunu yazmıştınız, yanlış hatırlamıyorsam. Ve doğru anlamışsam. , yani her stok tanımı sadece 1 müşteriye aitse , Stok Kartı tanımlaması yaparken aynı anda müşteri adınıda ANTED adlı sayfaya eklemeniz size veri girişinde kolaylık sağlardı. Sipariş Kayıt kısmında müşteri ünvanını ayrı, sipariş kodunu ayrı şekilde aratmanıza gerek kalmazdı. Tek bir seçim yaparak veriler hücrelere yerleşirdi.
Evet haklısınız büyük kolaylık olabilirdi ancak başlangıçta o şekilde düşünemedim diğer taraftan bu çalışmayı başkalarının da kullanabileceğini düşündüğümüzde bu haliyle herkese hitap ediyor...

Biraz çalışayım aksaklıkları hataları vs. gözlemleyeyim size rapor edeceğim çok sıkıntı olan bir durumu var ise 1 2 rötüş için affınıza sığınarak desteğinize başvurabilirim,