• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

iş emri

Excel Vers. ve Dili
Office 365
ComboBox'tan seçm
iş olduğum bir ismin diğer sayfada bulunan ilgili hücreleri form üzerindeki ilgili hücrelere aktarması sayın levent bey yardımcı olursanız çok minnetkar olacağım.

Öncelikle sorularınızı lütfen kişiye hitaben sormayınız, bu durum sorunuzla ilgilenmek isteyen üyelerimizin çekimser kalmasına neden olabilir. Forumumuzda paylaşım kişisel değil tamamen toplumsal amaçlıdır.

Dosyanızı inceledim ama aşağıdaki sorularıda yanıtlarsanız çözüm daha kolay olacaktır.

1-Comboboxa alınacak veriler hangileridir?

2-Sayfa2 deki veriler sayfa1 de hangi hücrelere aktarılacaktır? Ayrıca sayfa2deki tablolarınızın bu yapısına kod yazmak pek kolay değil bu sebeple bir düzenleme yapılması gerekecektir.

kişiye özel mesaj yazdığım için sizden ve tüm kullanıcılardan özür dilerim.
ComboBbox'ta olmasını istediğim başlıklar
1 . LAMİNASYON 1-2
2 . DAİRESEL
3 . BALTA BANT KESİM
4 . DIE - CUT 1-2-3
5 . EBATLAMA
6 . THOMSON PRES
Sayfa 2 de bulunan verilerin üzerinde ilgili başlıklar bulunmaktadır.
Teşekkür ederim.

teşekkür

Yardımlarınız için çok ama çok sağolun . inanın beni çok rahatlattınız.Teşekkür ederim.

işemri 3

Değerli Yardımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim . Ama son olarak eklemek istediğim sayfa 2'nin ( A ) sütunu'nundaki bilgileri de eklemek.Teşekkür ederim.

Selamlar,

İşemri formunda 2.sayfaya yeni bilgiler eklendiğinde, 1.sayfadaki sorgu ekranında görüntülenemiyor..

Ayrıca 1.sayfada neden ekranı ikiye böldünüz..Ben de bazı şeyler oluşturmak isitiyorum, cevaplar işime yarayacak..

Merhaba,İlginiz için Teşekkür ederim.İşemri formunda 2.sayfaya yeni bilgiler eklendiğinde, 1.sayfadaki sorgu ekranında görüntülenmemesinin nedeni sayfayadaha sonradan eklenmesini düşündüğüm "USER FORM" dur.
Ayrıca 1.sayfada ekranı ikiye bölmemin nedeni üst kısımdaki bilgilerin devamlı olarak sabit kalmasını sağlamaktı.isterseniz Pencere menüsünden "Bölmeleri Dondur" veya "Bölmeleri kaldır diyerek istediğiniz biçimi verebilirsiniz...

Geri