• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

isviçre frangını euroya dönüştürmek

yani şu durumda h1 kutusuna euronun kaç türk lirasına karşılık geldiği,k1 kutusuna da frangın kaç türk lirasına karşılık geldiğini yazacağım değil mi?

yani şu durumda h1 kutusuna euronun kaç türk lirasına karşılık geldiği,k1 kutusuna da frangın kaç türk lirasına karşılık geldiğini yazacağım değil mi?

Evet. Bu şekilde yazmanız yeterli olacaktır..

bugünkü yardımınz için gerçekten çok teşekkür ederim,fakat herşey oldu tek bi sorun dışında,her aşağı indiğim de kodlar değişiyor,yaklaşık 15000 parça var ve her biri için farklı kod girmem gerekiyo,C4 bi altta C5 gibi örnek olarak verirsek,yani aynı kodu hepsine yapamıyorum,bunu nasıl çözebilirim?

İlk formülleri alt hücrelere kopyalamanız yeterli olacaktır. Bunu tablo üzerinde göstermiştim.

fakat işte demek istediğim,hepsinde aynı miktar çıkıyo bu durumda,diğerlerine kopyaldğmda farklı fiyatlar alttaki parçalar ama hepsinde birincinin miktarı oluşuyo :/

fakat işte demek istediğim,hepsinde aynı miktar çıkıyo bu durumda,diğerlerine kopyaldğmda farklı fiyatlar alttaki parçalar ama hepsinde birincinin miktarı oluşuyo :/

Hata veren dosyanızı eklermisiniz..

tamam,şu an itibariyle halletmiş bulunuyorum..herşey için çok çok teşekkür ederim,gerçekten çok sağolun..

saygılar,kolay gelsn,iyi geceler dilerim..:)

Rica ederim, iyi geceler..

Geri