Karışılaştırma Analiz Rapor

Excel Vers. ve Dili
7
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım.
Bazı Sorularım Olacaktı Exelden Az Çok Anlıyorum Ama Profesiyönel Yardıma İhtiyacım Var;
Elimdekiler : 5 Adet Farklı Firmanın 5 Adet Exel Dosyası
Yapmak İstediğim : Bu Farklı Dosyaların İçindeki Aynı Üretim Numarası Olanları Bulup Karşılaştırmak (Fiyat Olarak) Ve Bunları Rapor Olarak Çıkarmak İstiyorum.
Çok Zor Gibime Geliyor Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim.

İ

İhsan Tank

Misafir
bunu bu şekilde nasıl anlıyabiliriz
örnek dosya ekleseniz

Excel Vers. ve Dili
7
Özür Dilerim Örnek Dosyaları 2 Güne Ekleyeceğim. O zaman Güncel olarak Yorum yazarım

Excel Vers. ve Dili
7
Tekrardan merhabalar Arkadaşlar. İstediğim bilgilerin içinde bulundugu Bir Dosya geçti Elime;
1-)Farklı Firmaların kodları bulanan Dosyayı, Diğer Firmalarla Karşılaştırabiliyor.
2-)Benim Kodlarım eklendi
BENİM İSTEDİĞİM Farklı Firmaların Bana verdiği Fiyat listelerini, Firmaların kodlarının Karşısına Getiren Bir Macro Veya Formül. bununla Ben kendi Fiyatlarımı Karşılaştırarak. Zam Yapan Firmanın fiyatına bakacagım. Ve ona göre Kendi Fiyatımı Yazacagım.
umarım Anlatabilmişimdir.İlgilenen arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim. Bu Siteden Allah Razı Olsun..

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/8k5ir3mq/fatix___alisma.rar.html

Excel Vers. ve Dili
7
Karşılaştırma Ve Yazdırma

Tekrardan merhabalar Arkadaşlar. İstediğim bilgilerin içinde bulundugu Bir Dosya geçti Elime;
1-)Farklı Firmaların kodları bulanan Dosyayı, Diğer Firmalarla Karşılaştırabiliyor.Filitreliyor da diyebiliriz
2-)Benim Kodlarım eklendi
BENİM İSTEDİĞİM Farklı Firmaların Bana verdiği Fiyat listelerini, Firmaların kodlarının Karşısına Getiren Bir Macro Veya Formül. bununla Ben kendi Fiyatlarımı Karşılaştırarak. Zam Yapan Firmanın fiyatına bakacagım. Ve ona göre Kendi Fiyatımı Yazacagım. Bunun Çıktısını Alacagım
umarım Anlatabilmişimdir.İlgilenen arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim.

fatix __alisma.rar - 5.33MB

Excel Vers. ve Dili
7
çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim!!!! Mükemmel Bir Bilgi paylaşım sitesi!!!

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Merhaba dis link verdiginiz dosyalara ulasamiyorukm sirket icerisinden bu tarz siteler filtreye takiliyor fakat Karsilastirmali Analiz icin ornek bir konum vardi, belki oda size fikir verebilir; gerci anlattiklarinizla uyusan bir icerigi yok ama biraz duzenleme yaparsaniz belki duzenlemenize yardimci olabilirim..

Bu arada site ile ilgili yorumunuz bence yakismamis, siteyi yahut acilan konulari incelerseniz acilan konularin %90`inin sonuc buldugunu gorursunuz, bir konunun sonuc bulmamasinin bir cok nedeni olabilir.. Konunuz cok komplike olabilir yahut dogru anlatimi yapamamis olabilirsiniz, dosyalarinizi gormedigim icin bir fikir olusturamiyorum ama daha sade sorularla cevap alabileceginizi saniyorum, kolay gelsin..

Bu arada karsilastirmali analiz grafigi ile ilgili konum:

http://www.excel.web.tr/f170/karsilastirmali-analiz-yontemi-ile-grafik-t100408.html