KASA DEFTERİ

Excel Vers. ve Dili
office Excel 2007
bir dosyayı buraya nasıl ekleyip gönderiyorsunuz ben bugün üye oldum bende bir kasa örneği size atacağım..

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
selvin mrb.

Hücreleri biçimlendirden sayı bölümünü tıklıyoruz sağ tarafta en alttaki -1,234.1 kızmızı ile yazılı olanı seçiyoruz.bukadar.

İ

İhsan Tank

Misafir
O Çizelgenin Zemini hoşuma gittiği için Kopyalamıştım.Sanırım Arkadaş Şifre koymuş . Kendimce ona benzer bi çizim yaptım umarım işinizi görürür.Teşekkür Ederim.
merhaba
bir dosyanın bir kısmını hallettim
yalnız bazı sorularım daha olacak
1. tüm firma isimlerini gönderebilir misiniz_?
2. bu açılan sayfalara sadece kendi bilgileri aktarılacak ne görürse değil mi_?
mesela AYŞE YILDIZ'ın 2 kaydı var ise iki kayıt aktarılacak yani
3. Bakiyeler kısmı nasıl doldurulacak
bu bilgileri rica ediyorum dosyayı tamamlayıp göndereyim.

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
Merhaba İhsan Bey,
1-Rica etsem siz 30 firma açsanız isimleri ben sonradan değiştirebilirmiyim.Henüz net belli diil isimler.
2-Evet açılan sayfalara kendi bilgileri aktarılacak.
3-Bakiyeler kısmınada örn.Ayşe Yıldızın bakiyeleri ne ise onu ve diğerlerininde
Bakiyelere baktığımızda kimin ne borcu/alacağı var ve dip toplamdada bunların +/- genel
toplamı.

Excel Vers. ve Dili
office Excel 2007
lilipar parola 333 ikinciye gönderiyorum.. bu siteyi çok iyi kullanamıyorum yeniyim..

İ

İhsan Tank

Misafir
Merhaba İhsan Bey,
1-Rica etsem siz 30 firma açsanız isimleri ben sonradan değiştirebilirmiyim.Henüz net belli diil isimler.
2-Evet açılan sayfalara kendi bilgileri aktarılacak.
3-Bakiyeler kısmınada örn.Ayşe Yıldızın bakiyeleri ne ise onu ve diğerlerininde
Bakiyelere baktığımızda kimin ne borcu/alacağı var ve dip toplamdada bunların +/- genel
toplamı.
merhaba
yapmanız gerekenleri yazıyorum
1. altta benim açtığım BAKİYELER'den sonra bulunan 30'a yakın sekmeyi silin.
2. 30 tane farklı firma ismi bulup onları Sayfa1'e kayıt etmek.
3. Bakiyeler sayfasında Bulunan Tek_Sayfa butonuna tıklayın. Bu sizin açmış olduğunuz firmaları Bakiyeler kısmına tek halde listeler ayrıca sayfaları oluşturur. ( eğer şu an tüm firmalarınız yok ise yeni firma ekleyeceğiniz zaman Bakiyeler sayfasından sonra bulunan tüm sayfaları silin. )
4. aktarılmasını istediğiniz sayfaya tıklayın otomatik aktarım yapılsın.
5. bakiyeleri görmek isterseniz eğer BAKİYELER kısmında bulunan güncelle butonuna tıklamanız yeterli

Hiç bir zaman yapmamanız gereken
1. sayfa adlarını değiştirmeyin kodlar çalışmaz.
2. copy sayfasını silmeyiniz kopyaları oluşturacak yeri bulamaz.

eki inceleyin
kodlar bir Module1 ve Thisworkbook kısmında

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
elinize sağlık

Vaktinizi aldım allah razı olsun.Hakıınızı helal ediniz .Göndermiş olduğunuz kasayı henüz kasayı henüz inceleyemedim en kısa zamanda inceleyip bilgilendireceğim sizi inş. bu arada birşey daha sormak istiyorum. bu kasaya bir konut verme şansımız varmı her gün işim bittikten sonra otomatik mail atabilirmi acaba.?

İ

İhsan Tank

Misafir
Vaktinizi aldım allah razı olsun.Hakıınızı helal ediniz .Göndermiş olduğunuz kasayı henüz kasayı henüz inceleyemedim en kısa zamanda inceleyip bilgilendireceğim sizi inş. bu arada birşey daha sormak istiyorum. bu kasaya bir konut verme şansımız varmı her gün işim bittikten sonra otomatik mail atabilirmi acaba.?
rica ederim
sorunuzu ayrı bir başlık altında sorunuz mutlaka yanıt gelecektir. ayrıca sitede arama yaparak da bazı bilgilere ulaşabilirsiniz.
:yazici: