- Excel Vers. ve Dili
- excel 2016 türkçe
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
SAYIN UZMANAMELE
Namazın kazası yoktur!
Kılamadığınız namazlar yerine adı ve şekli her ne olursa olsun namaz kılabilirsiniz ama bu kılamadığınız namaz yerine geçmez.
Vakit namazı ile diğer namazların yeri farklıdır, birbirinin yerine telakki edilemez.
Bundan sonrakileri kaçırmazsanız daha iyi olur.
İbadetinizi Allah kabul etsin.
Bu kelimeleri sarf ederken bilerek bir kaynaktan alarak mı yazdınız yoksa sizin fikrinizmi bunlar. eğer bir kaynaktan yararlanarak paylaştıysanız kaynak detaylarını da paylaşır mısınız merak ettim kaza namazı nasıl olmazmış kim demiş böyle bir şeyi bende öğrenmek istiyorum.
ibadete yönelmiş doğruları görmüş inanarak kılmadığı namazları hesabını tutmak için hevesli bir insanı bu yazmış olduğunuz kelimeler heves kırmaktan başka bir şey olamaz. lütfen arkadaşımızın talebini karşılayacak bir bilginiz varsa paylaşın yoksa kendi yorumlarınızı buraya katmanız çok yanlıştır.
ibadetini yerine getirmeye çalışan sevgili arkadaşım mehmetaltin nasıl yardımcı olabiliriz aklından geçirdiğin bir program şekli varsa lütfen detaylarını paylaşır mısın. örnek bir dosya yollarsanız elimden geleni yapmaya hazırım. hayırlı günler dilerim.
Merhaba
Namazın kazası yoktur!
Kılamadığınız namazlar yerine adı ve şekli her ne olursa olsun namaz kılabilirsiniz ama bu kılamadığınız namaz yerine geçmez.
Vakit namazı ile diğer namazların yeri farklıdır, birbirinin yerine telakki edilemez.
Bundan sonrakileri kaçırmazsanız daha iyi olur.
İbadetinizi Allah kabul etsin.
halit hocam eline sağlık ama ben günü gösteren ve işaretledikçe toplam sayıyı veren bir program arıyorum...