KBS li Ekders Puantaj Programı (Havuz hesaplı)

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Herkese merhaba. Yaklaşık bir yıldır zaman buldukça hazırladığım Ekders Puantaj programını paylaşıyorum. Aslında Milli Eğitim Uygulamaları başlığı altında ekledim ama sanırım onay için gözden kaçtı. Umarım faydalı olur.Açıklamalar programda mevcut. Ancak çok temel bir açıklama yapmam gerekli oda program Excel 2010 da çalışır.

Ekli dosyalar

erdenek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EV:EXCEL 2010-TÜRKÇE
İŞ:EXCEL 2010-TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2026
hocam hemen arşivime aldım.ellerine sağlık

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
27-02-2029
hocam mükemmel bir proğram emeğinize sağlık

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
hocam mükemmel bir proğram emeğinize sağlık
Umarım yapmak istediğiniz şekilde olmuştur. İndiren arkadaşlar görüşlerini yazars sevinirim. Maksat yardımcı olmak ... herkese kolay gelsin.
Bide bu konuda onlarca başlık vardı. Uzunca bir süredir istenen birşeydi elimden geldiğince çözmeye çalıştım. Ama hala eksikler ve hatalar olabilir. Forumun katkısı her zaman olduğu gibi en az benim kadar... kodlarını kullandığım uyguamalara ve tüm forum ailesine teşekkürler.

zerali

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
27-02-2029
çok beğendim hocam sadece yıllık devamsızlığı da gösterse çok daha güzel olacak gibi geliyor bana.bazen lazım oluyor ya yılda kim,ne kadar devamsızlık yapmış diye.

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Her ayın tablosu yedeklendiğinden gerek var mı? bilemiyorum ama olabilir. Gelen önerilere göre bakılabilir.

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Tam olarak aktarılmıyor derken açarsanız...

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Proğram güzel ancak bazı eksikleri var.Haftada 6 saat maaş karşılığı derse giren idarecilere yönetim karşılığı ücret vermiyor.Öğretmenlerin haftanın ilk iki günü ders saatleri 8 olursa maaş karşılığı almıyor ücret kısmına atıyor. Ayrıca ücrete tabi olan dersleri haftaya eşit dagıtmıyor. Haftanın son günlerine bloke ediyor.Yine branşlarda fizik, kimya tarih, cografya, felsefe vb gibi eksik bigi girişi var. Son olarak 1 aralık 2013 ayının ilk günü pazara hazırlık atıyor. hazırlıkları toplamıyor. Toplam degerde eksik kalıyor. Belirmeye çalıştığım hata ve eksikler giderilirse güzel bir ek ders proğramı ortaya çıkar. Selam ve sayğılar

Son düzenleme: