• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Kitaplar arası Userform bağlantı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaRaMi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
27 Aralık 2005
Mesajlar
60
Excel Vers. ve Dili
Excel 2000
Türkçe
Bir işletmede kullanılan ve bir kısmı aşağıya alınan çalışmalar ile işletmenin girdi ve çıktısı tutulmakta.
Çalışma kitapları userform ile gizlenmiş ve veri girişleri excel sayfası görünmeden girilmektedir.
Ancak, bir kitapta bulunan userform ile diğer kitapta (kapalıda olabilir) bulunan iki userform arasında bağlantı (köprü) oluşturabilir mi ?
 
yanıt

Sayın HaRaMi dosyalarınızı bir klasör içine koydum siz dosyaların yolunu kendinize göre değiştirisiniz.
 
Sayın nziye, elinize sağlık,
Ancak, çalışma kitabının değil de sadece userform'un açılmasını sağlayabilirmiyiz.
 
Sanırım Userform ile mümkün değil
 
Bir çözüm üreten yok sanırım
 
uzun zaman geçti, çözüm olmadığıda zöylenebilir di.
 
Sayın Leventm, sizden de mi yanıt yok
 
Bir kitaptaki userform ile diğer kitaptaki userformu açmak pek mantıklı bir uygulama değildir, sürekli sıkıntı oluşturacak sorunlar ortaya çıkarır. Bu sebeple farklı bir mantık kurmanızı öneririm.
 
Doğrudur. ama bir kitapta yüzlerçe formul kullanıldı ve sistem çok yavaşladı. Bu nedenle bağlantı kurarak çalışmak istiyorum. Ã?nereceğiniz başka bir yol varmıdır.
 
Tek dosyadaki userformdan her iki çalışma kitabınıda kontrol edin. Yani her iki kitabada aynı userformdan veri girişi yapın. Yada her iki kitabı tek kitapta ayrı sayfa olarak birleştirin.
 
Geri
Üst