Kod Bankasi Ofİs ProĞramini BozmuŞ Olabİlİr Mİ?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Kod bankası programını tekrardan çalıştırın ve çıkış butonuna basarak programdan çıkın.O zaman olması lazım.Ama sildiğiniz programı.Siteden tekrardan download etmeyin çünkü bu kodlar yenisinde yok.
Bir kerede bunu deneyin.:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Kod bankası programını tekrardan çalıştırın ve çıkış butonuna basarak programdan çıkın.O zaman olması lazım.Ama sildiğiniz programı.Siteden tekrardan download etmeyin çünkü bu kodlar yenisinde yok.
Bir kerede bunu deneyin.:cool:
Evren bey, bunu yaptım.Kod bankasını açtım ve kapatacığımda kaydetmek istiyormusunuz dedi.Evet deyince durum düzeldi.Ama sitem geri yükleme ve ofis proğramını defalarca yapa yapa bu seferde kayıtlı oyunlar açılmaz oldu.Oyunumun simgesine tıklayınca küçük bir çerçeve geliyor.O çerçevede kodlar var.bütün oyunlarımı mecburen sildim.İlginize teşekür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 - Tr
Evren bey, bunu yaptım.Kod bankasını açtım ve kapatacığımda kaydetmek istiyormusunuz dedi.Evet deyince durum düzeldi.Ama sitem geri yükleme ve ofis proğramını defalarca yapa yapa bu seferde kayıtlı oyunlar açılmaz oldu.Oyunumun simgesine tıklayınca küçük bir çerçeve geliyor.O çerçevede kodlar var.bütün oyunlarımı mecburen sildim.İlginize teşekür ederim.
Merhaba inanın buna çok üzüldüm. 1982 den bu yana oyun oynayan 49 luk bir çocuk olarak oyunların çalışmamasının ne kadar iç karartıcı bir şey olduğunu bilirim. Sizi üzdük kusura bakmayın...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Estağfurullah, ne yapalım bilerek yapılan bişey değil ki.Zaten bu bahane ile işletim sisitemimi de xp'ye çevirteceğim.Ayrıca ilginize teşekür ederim.Yalnız bu kodların proğramsız hali varsa ademcelik2597@mynet.com adresine mümkünse gönderebiilirmisiniz?Ya da ademcelik252@hotmail.com.