• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

koşula göre veri süz ve aynı olan veriler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
arkadaşlar veri koşula göre veri almak ve aynı olan verileri süzmek için bir formül uyguladım ama neyazıkı birleştiremiyorum yardımcı olursanı sevinirim

Ekli dosyalar

giriş sayfasındaki formulun alayı gereksiz ki zaten; niye bilgi sayfasında işi bitirmedin ki ????

ordan oraya formul le bişeyler taşımıssın çiftleri eleyip sonrada geri dönmeye çalışıyorsun en başta yapsana şu işi ...

yapman gereken c5 teki olayı bilgisayfasında versiyon altına bir satır daha koy orya taşı; soru bi kere kafadan yanlış

Son düzenleme:
giriş sayfasındaki formulun alayı gereksiz ki zaten; niye bilgi sayfasında işi bitirmedin ki ????

ordan oraya formul le bişeyler taşımıssın çiftleri eleyip sonrada geri dönmeye çalışıyorsun en başta yapsana şu işi ...

yapman gereken c5 teki olayı bilgisayfasında versiyon altına bir satır daha koy orya taşı; soru bi kere kafadan yanlış

sanıyorum bilgi sayfası nın veri sayfasına kayıt için kullanacagımı söylememişim amacım formulü kurup bu formülden ortalama 25 ayrı sayfaya dagıtacagım bilgi sayfasında tek bir bilgi var veri sayfasına 100 lerce veri gircem bunu bilgi sayfasında nasıl çözerim?

Geri