Koşullu Biçimlendirme de koşula göre dolgu rengi

Excel Vers. ve Dili
office 2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-04-2024
rica ediyorum....
kolaylar gelsin..
Sayın Sakman26 Günaydın iyi çalışmalar diliyorum.
son hazırlamasına yardımcı olduğumuz dosya da Sorgu 2 ekranındaki veri doğrulama ( dosya no ) bir kişi görebiliyorum. dolayısıyla yan sekmede ki durum raporunda da bir kişi çıkıyor.galiba ben bi yerlerde bi hata yaptım.
veri doğrulama ( dosya no )ların hepsinin gözükmesini nasıl sağlarım yarımcı olurmusunuz acaba. tşk. eder sağlıklı günler dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
24.01.2019
selam,
tam olarak anlayamadım.
Dosya no açılır listesinde, (gönderdiğim dosyadaki) tüm dosyalar görünür halde geliyor... istediğinizi seçebilirsiniz. sizin Örnek olmadan buradan afaki bir şeyler söyleyemeyeceğim.

Fakat , eğer dosya no içinde, daha önceden belirttiğiniz gibi değil de birden çok kişi varsa yani 2016/001 dosya no içinde sadece Ali değil de Veli de var , Hüseyin de var daha başkaları da var diyorsanız, yapılanların bir anlamı kalmaz. çünkü yapılanlar 1 kişiye 1 dosya n0 şeklinde düşünüldü.

bence siz, her şeyi en iyi şekilde açıklayan iyi bir örnek hazırlayın da ona göre bakalım. Sonradan aaa şu da vardı , şöyleydi, vs... olmasın...

Excel Vers. ve Dili
office 2010 türkçe
25-04-2024
selam,
tam olarak anlayamadım.
Dosya no açılır listesinde, (gönderdiğim dosyadaki) tüm dosyalar görünür halde geliyor... istediğinizi seçebilirsiniz. sizin Örnek olmadan buradan afaki bir şeyler söyleyemeyeceğim.

Fakat , eğer dosya no içinde, daha önceden belirttiğiniz gibi değil de birden çok kişi varsa yani 2016/001 dosya no içinde sadece Ali değil de Veli de var , Hüseyin de var daha başkaları da var diyorsanız, yapılanların bir anlamı kalmaz. çünkü yapılanlar 1 kişiye 1 dosya n0 şeklinde düşünüldü.

bence siz, her şeyi en iyi şekilde açıklayan iyi bir örnek hazırlayın da ona göre bakalım. Sonradan aaa şu da vardı , şöyleydi, vs... olmasın...
Sayın Sakman26 veriyi o kadar güzel yapmışsınız ki iş hayatımı kolaylaştırdı tekrar teşekkür ederim. hata mı buldum. data ya yenile ve listele yapmayı unutmuşum dosyayı da oyşe görünce bozdum diye çok korktum.
Hatamı buldum düzelttim ilginiz için tşkler. kusura bakmayın rahatsız ettim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
24.01.2019
selam,
bende de yapılanları yanlış olarak planlayıp yapmışız galiba diye bir korku vardı.
işin düzeldiğine ben de çok sevindim..
kolaylar gelsin..

Excel Vers. ve Dili
office 2010 türkçe
25-04-2024
selam,
bende de yapılanları yanlış olarak planlayıp yapmışız galiba diye bir korku vardı.
işin düzeldiğine ben de çok sevindim..
kolaylar gelsin..
Sayın sakman bu konu başlığında sizlerin yardımıyla takip programı yapmıştık. onunla ilgi küçük bi sorum olacak örnek dosyaya ulaşabiliyormusunuz? yada ben örnek dosya yükleyeyim mi?