Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Excelde Bir anket düzenlediğimizi varsayalım. 4 tane seçenek var. Katılımcı cümlelerin yanında bulunan kutucuklara tıkladığında, kutucuğun üstünde okey işareti çıkacak. Bu uygulamayı nasıl yapabilirim? Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Bu konuyla ilgili yapmaya çalıştığım bikaç şey daha var.
1. sorum: Seçenek olarak 1,2 veya 3. seçenekten herhangi birinin seçilmesi durumunda, örneğin C5 hücresine A, 4. seçenek seçilirse aynı hücreye B yazılmasını istiyorum böyle birşey mümkün müdür?
2. sorum: Eğer ki 4. seçenek seçilirse, örneğin C6 hücresine de otomatik olarak bir cümle yazılmasını istiyorum. Mümkün müdür?
Çalıştığım yerde makrolar engellendiğinden, formülle yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım mümkünse yardımcı olabilir misiniz? (Örnek dosya ektedir.)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.