- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft 365 Deutsch
Arkadaslar Merhaba,
Listbox daki veriyi secince Textboxa aktarimini yapiyorum, fakat degisiklik yapamiyorum,aslinda sebebinin biliyorum ama cözüm bulamadim, listbox da secilen verinin ayni zamanda excel sayfasinda da secilmesi yani bulunmasi gerekiyor ki, textbox üzerinde yaptigim degisikliklik gerceklessin,
asagidaki kodlar ile listbox daki veriye cift tiklayinca textbox a getiriyorum
Tarih.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 0)
Odanumarasi.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 1)
Sperrung.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 2)
Grund.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 3)
Sonstiges.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 4)
fakat bu verilerin excel sayfasindaki yerini bulmasi gerekiyor. yani listbox oda numarasi 20 yi secince , oda numarasi 20 ye ait bilgiler textbox da görünüyor, fakat degisiklik yapmak istedigim zaman excel sayfasinda oda numarasi 20 nin kayitli oldugu satira gitmesi icin gereken kodlar veya izlenmesi gereken yolu bulamadim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum..
Listbox daki veriyi secince Textboxa aktarimini yapiyorum, fakat degisiklik yapamiyorum,aslinda sebebinin biliyorum ama cözüm bulamadim, listbox da secilen verinin ayni zamanda excel sayfasinda da secilmesi yani bulunmasi gerekiyor ki, textbox üzerinde yaptigim degisikliklik gerceklessin,
asagidaki kodlar ile listbox daki veriye cift tiklayinca textbox a getiriyorum
Tarih.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 0)
Odanumarasi.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 1)
Sperrung.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 2)
Grund.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 3)
Sonstiges.Value = ListBox1.List(ListBox1.ListIndex, 4)
fakat bu verilerin excel sayfasindaki yerini bulmasi gerekiyor. yani listbox oda numarasi 20 yi secince , oda numarasi 20 ye ait bilgiler textbox da görünüyor, fakat degisiklik yapmak istedigim zaman excel sayfasinda oda numarasi 20 nin kayitli oldugu satira gitmesi icin gereken kodlar veya izlenmesi gereken yolu bulamadim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkür ediyorum..