Soru Lİstbox satırındaki verileri ilgili sayfanın Sütunlarına ekleme

Excel Vers. ve Dili
2010
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-09-2023
Merhabalar,
Kullanıcı Yetkilendirme ile alakalı bir çalışma yapıyorum, 2 konuda takıldım sizlerden yardım talep ediyorum..!

1-) Kullanıcı için yetki verdiğim sayfaları Listbox1'den(Lb_Sheets) Listbox2 ye (Lb_Yetki) Aktarıyorum. Listbox2'ye gelen verileri Sabitler Sayfasındaki F Sütunundan Başlamak kaydı ile Sağ tarafa doğru dolu olan satırın bir altına eklemek istiyorum sitede bir çok örnek var ama alt alta ekleme kodları olduğu için Sütunlara ekleme yapamadım.

2-) Birde Listbox1'den listbox2'ye eklenen verilerin Listbox1'den silinmesi ayrıca hatalı seçim olduğunu varsayarak listbox2'ye eklenen veriyi sildiğim zaman tekrar listbox1'e eklenmesini istiyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-09-2023
Muygun Kardeşim Valla tek kelime ile mükemmel olmuş Emekleriniz için Teşekkür Ediyorum.

Sizleri biraz yoracağım ama bir sıkıntım dağa var 5-6 gün önce açtığın bir konu ama ya çok yoğunluk var yada görülmediğini düşünüyorum linkini aşağıda bırakıyorum yardımcı olabilirsen çok sevinirim yoksa canınız sağ olsun.

https://www.excel.web.tr/threads/puantaj-tablosu-icerisinde-muekerrer-kayit-oenleme.204192/