DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Yukarıdaki yazdıklarınız doğrultusunda yeni bir dosya oluşturdum. Çalışma sayfaları, tablo adları, sütun adları vs. her şeyi anlaşılır hale getirmeye özen gösterdim. Dosyanın son halini ekledim.Ben olsam Mamul ve hatta Yarı Mamul sayfalarınızı bu formatta yapmazdım.
Buradaki tüm sütunları İlgili Fiyat sayfasından çekerdim. Tek bir formülle ya da VBA ile.
Fiyat sayfasından gelmeyenleri en baş tarafa çekerim, diğerleri fiyat sayfasından gelir. Fiyat listesi uzadıkça da sütunlarınız raharlıkla artar.
Kodları elden geçirerek tekrar çalışır hale getirdim. Birimleri yazdırma ile ilgili problemi geçici bir metodla çözdüm. "B7"ye tarihi VBA yazıyor ama "parti no", "ürün miktarı", "yevmiye" ve "gerçekleşen maliyet" hala excel formüllerine bağlı.Birincisi;
Yeni düzenlemeden sonra VBA kodlarını çalıştıramadım. Ne yapsam "... yarımamülüne/mamulune ait kayıt bulunamadı" uyarısı dönüyor. Zaten mevcut halde ürünü seçtirsek dahi, yeni tablo düzenlemesine bağlı olarak, bazı birimleri getiremeyecekti. (Yani "YMamUrtRaporu" ve "MamUrtRaporu" çalışma sayfalarındaki kodlar şu halde işlevini görmüyor.)
Ayrıca bu sayfalarda var olan diğer Excel kodlarını da VBA'ya bağlamak mümkün müdür?