Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekteki dosyadaki A1 hücresinde yer alan listeye alt liste oluşturmak istiyorum , mesela listeden "C" yi seçtiğimde bir liste daha oluşturmak mümkün mü?
Tahmini bir formül yazmak istemiyorum. Tablonuzda bir düzen vardır muhakkak bu düzene göre formülü yazmak daha mantıklı olacaktır. Bu yüzden bu düzene göre yeni bir tablo eklemenizi rica ederim.
Sanırım tam anlatamadım , resimdeki gibi A1 hücresini tıkladığımda A,B,C,D seçenekleri açılacak ve içlerinden C seçeneğini seçtiğimde C1,C2,C3 açılacak.
Sanırım tam anlatamadım , resimdeki gibi A1 hücresini tıkladığımda A,B,C,D seçenekleri açılacak ve içlerinden C seçeneğini seçtiğimde C1,C2,C3 açılacak.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.