• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

listeyi belirlenen koşula göre listeleme

Deneyiniz.

A149;
C++:
=EĞERHATA(İNDİS('HESAP FİŞİ'!$A$1:$A$3000;KÜÇÜK(EĞER(('HESAP FİŞİ'!$Q$1:$Q$3000=$M$1)*(('HESAP FİŞİ'!$H$1:$H$3000>0)+('HESAP FİŞİ'!$I$1:$I$3000>0)+('HESAP FİŞİ'!$J$1:$J$3000>0));SATIR('HESAP FİŞİ'!$Q$1:$Q$3000));SATIRSAY($A$148:$L148)));"")

E149;
C++:
=TOPLA.ÇARPIM(('HESAP FİŞİ'!$A$2:$A$3000=A149)*(('HESAP FİŞİ'!$H$2:$L$3000)-('HESAP FİŞİ'!$K$2:$K$3000)))

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
Teşekkür ederim. Elinize sağlık

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
=EĞERHATA(İNDİS(Sayfa2!$R$1:$R$3000;KÜÇÜK(EĞER(Sayfa2!$D$1:$D$3000=$A$1;SATIR(Sayfa2!$D$1:$D$1000));SATIRSAY($A$2:$A2)));"")

Bu formül ile ben verileri listeleye biliyorum ama benim şuan istediğim ise ilk baştan değil sondan başlayarak ilk veriye doğru listelemesi teşekkür ederim.

KÜÇÜK yerine BÜYÜK yazıp deneyiniz.

DİZİ formülüne çevirdiniz mi?

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
ctrl , shitf enter dizi formül yaptım

Örnek dosya üzerinde tarif ediniz.

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
dosyayı ekledim HESAP sayfasında açıklama yaptım size zahmet teşekkür ederim.

Not: dosyanın kendisi ve aslıda çok geç kayıt yapıyor açılır ve kapanırken çok bekliyor buna bir çözüm var mı ?

Sanırım dosyanızı eklemeyi unuttunuz.

Sıkıştırıp foruma eklemeyi deneyebilirsiniz. Bu da olmuyorsa harici dosya paylaşım sitelerini kullanabilirsiniz.

Yine dosyanızı eklememişsiniz.

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
dosya boyutunuz büyük diyor yükleme yapmıyor sıkıştırdım verileri sildim yine aynısını diyor benden bunun üzerine başka boş bir dosya hazırladım kendime uyarlarım inşaallah ilginizden dolayı teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sy. Korhan Ayhan Bey ;
elinize sağlık teşekkür ederim.

Geri