Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruListivew1 de filtrelenen verileri sayfaya aktarma?
Merhaba arkadaşlar.
Resimde de görüleceği üzere Listview1 nesnesindeki verileri ComBobox4 ve ComboBox5 ile filtre ediyorum. Filtrelediğim bu verileri ANA_SAYFA ya A2 hücresinden başlayarak sayfada varsa eski verileri silerek aktarmak istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Halit hocam teşekkür ederim.
kodu combobox4'ün change olayına tanımladım.
Önce index hatası verdi, kodun başına on error resume next yazdım hata vermedi ancak sayfaya aktarmada çeşitli hatalar meydana geldi.
Bunlar:
* Silme işlmenini A2 hücresinden itibaren silmesi gerekiyor ki (ilk satırda sütun başlıkları var) mevcut haliyle ANA_SAYFA nın tümünü sildi.
* Kopyalama işleminde de ComboBox4 ile filtrelenen verinin A2 hücresinden itibaren aktarılması gerekiyor. Mevcut durumda B2 hücresinden itibaren kopyalama yapıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.